free download 78 travel guides written by experts

Ecran cu refresh de 90Hz, mai fluid ca niciodată

OnePlus prezintă noul OnePlus 7T

OnePlus, companie globală de tehnologie mobilă, a prezentat astăzi cel mai recent și așteptat produs al său, OnePlus 7T. După lansarea seriei OnePlus 7, la începutul anului, OnePlus își extinde excelența vârfului de gamă prin aducerea semnăturii sale, ecran mai fluid ca niciodată 90Hz Fluid AMOLED pe noul model OnePlus 7T.

“OnePlus se străduiește să ofere cea mai bună tehnologie posibilă, precum și o experiență rapidă si fluidă utilizatorilor săi”, a declarat Pete Lau, Fondator și CEO OnePlus. “OnePlus 7T este o combinație între stil și substanță, incluzând o tehnologie lider în industrie, cu un ecran super fluid de 90Hz și o nouă cameră foto triplă, pentru o experiență de neegalat.”

Design nou surprinzător

Noul OnePlus 7T oferă un aspect nou și îndrăzneț, sub care se găsește configurația avansată a camerei foto triple într-un modul de inel bine finisat, care evocă o cameră DSLR completă, atingand un echilibru elegant între corpul zvelt și cele trei lentile.

OnePlus 7T

OnePlus 7T radiază o lumina fina cand lumina se răsfrânge de sticla mat-înghețată, frumos meșteșugită în două culori noi – Argintiu înghețat și Albastru glaciar. OnePlus folosește o tehnică proprie de finisare a sticlei, aflată acum la a patra generație, pentru un aspect unic și distinct.

Imersiune totală

Cu o rată de reîmprospătare a ecranului de 90 Hz și cea mai recentă certificare HDR10 +, display-ul fluid al OnePlus 7T nu este doar ușor de atins, ci și viu în capacitatea de afișare și incredibil de imersiv.

Pentru imagini impecabile, rata de reîmprospătare a ecranului de 90 Hz, incredibil de fluentă, este îmbunătățită de peste 370 de optimizări realizate în sistemul de operare OxygenOS-ul personalizat al OnePlus, și se mândrește cu un design tactil ultra-receptiv. Utilizarea rețelelor de socializare sau a celor mai solicitante jocuri video de pe OnePlus 7T vor fi mai fluente ca niciodată.

Cu o luminozitate maximă uimitoare de până la 1.000 de nits, conținutul vizualizat pe OnePlus 7T va fi mai clar și mai viu chiar și în lumina directă a soarelui. Ecranul certificat TÜV Rheinland „Eye Comfort” face lectura de seară mai confortabilă.

Cu suport HDR10 +, OnePlus 7T este capabil să obtină un negru mai adânc și un alb mai strălucitor, pentru o vizualizare mai reală a filmelor, jocurilor și fotografiilor.

Functionare rapidă și fluentă

Mai rapid, mai fin și mai eficient. OnePlus 7T este alimentat de puternica platformă mobilă Qualcomm® Snapdragon™ 855 Plus, care permite utilizatorilor să eficientizeze multitasking-ul zilnic și să joace sau vizioneze cu ușurință cele mai intense jocuri sau videoclipuri.

Cu un spațiu de stocare ultra rapid UFS 3.0, OnePlus 7T permite transferuri mai rapide de fișiere și oferă spațiu suficient pentru stocarea de fișiere suplimentare, fotografii, muzică și videoclipuri. Cu Boost-ul RAM optimizat suplimentar, memoria este alocată în mod inteligent, pe măsură ce smartphone-ul vârf de gamă este utilizat, pentru o functionare din ce în ce mai ușoară a aplicației.

Pe lângă functionarea sa robustă, OnePlus 7T are și un set de boxe puternice dual stereo, cu Dolby Atmos® pentru o experiență de joc și de film mai dinamică și mai imersivă, cu sau fără căști. Optimizările audio Dolby Atmos® creează un sunet mai clar, mai puternic și mai echilibrat, pentru ca utilizatorii să rămână cufundați în conținutul de divertisment.

Performanța rapidă și lină a OnePlus 7T este consolidată în continuare de noua tehnologie de încărcare rapidă, Warp Charge 30T. Noua tehnologie de încărcare este capabilă să încarce telefonul într-o oră, cu 23% mai repede decât Warp Charge 30 și să mențină constant corpul telefonului rece și viteza de încărcare constantă, chiar și în timpul unui joc cu grafica intensă.

Sistemul nostru de operare personalizat, OxygenOS,l este coloana vertebrală a experienței rapide și netede pe care o oferă OnePlus 7T. El îmbunătățește sistemul Android de bază cu peste 370 de optimizări riguroas realizate și se mândrește cu un design sofisticat pentru a oferi imagini elegante și caracteristici utile, pentru mai mult control.

Mai mult, OnePlus 7T este primul smartphone preîncărcat oficial cu Android 10, cea mai recentă versiune de Android a Google, cu principalele aplicații și servicii oferite de Google.

Cea mai versatilă cameră foto

Încorporată în modulul circular este cea mai abilă și versatilă configurație a camerei triple, care le permite utilizatorilor să surprindă din mers detalii foto impresionante.

OnePlus 7T dispune de senzorul de imagine de ½ inci Sony IMX586, de 48 de megapixeli, cu un obiectiv 7P, o deschidere mare de f/1.6 și OIS. Acest senzor puternic cu siguranță va oferi utilizatorilor imagini de calitate, indiferent de scena fotografiată. Obiectivul primar este completat de un obiectiv cu zoom de 2x pentru a oferi utilizatorilor o varietate de intervale focale, și pentru a descoperi compoziții foto noi și interesante și un obiectiv ultra-lat de 16 megapixeli cu un câmp vizual de 117 grade, pentru unghiuri de vizualizare mai largi.

Printre diferitele moduri ale camerei, noul Mod Macro prezentat pe OnePlus 7T încurajează utilizatorii să se apropie până la o distanță de focalizare de 2,5 cm și să descopere detaliile uimitoare ale vieții care trec adesea neobservate, cum ar fi roua delicată de pe o frunză sau petala de floare.

OnePlus 7T le ofera utilizatorilor săi avantajul de a filma videoclipuri schimbând între cele trei lentile, în timp ce ajustează simultan materialul, folosind tehnologia sa de stabilizare superioară. Pentru a îmbunătățti și mai mult Nightscapes, utilizatorii au acum posibilitatea să utilizeze lentila cu unghi larg pentru a încorpora un câmp de vedere mai larg în filmul lor, și a surprinde și mai mult din peisajul uimitor de noapte.

Întregul kit de camere al OnePlus 7T este optimizat cu motorul de fotografie dezvoltat de OnePlus, UltraShot Engine, pentru a oferi fotografii care îți taie respirația, chiar și în setări de lumină scăzută.

Și mai urmeaza…

OnePlus va anunța prețul și disponibilitatea pentru OnePlus 7T la lansarea europeană din 10 octombrie, când va dezvălui și mai multe produse. Accesați oneplus.com/ro pentru cele mai recente știri și fiți pe fază pe YouTube.com/OnePlus pentru transmisia live.

Începând cu data de 10 Octombrie, noul OnePlus 7T va fi disponibil la pre-comandă in oferta partenerilor autorizați, eMAG si Flanco. Pentru mai multe informații, vizitați emag.ro si flanco.ro.

Despre OnePlus

OnePlus este o companie globală de tehnologie care lanseaza o provocare conceptelor convenționale de tehnologie. Creat în jurul ideii „Never Settle”, OnePlus creează dispozitive proiectate în mod excepțional, cu o calitate premium și hardware performant. OnePlus se străduiește să creeze legături puternice și să crească împreună cu comunitatea sa de utilizatori și fani.

Pentru mai multe informații, vizitați OnePlus.com/ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *