bucharest tech week 2021

Ecowasbal, noul mod de a spala ecologic si economic!

Promoteart, prin magazinul sau online www.kdo.ro, care s-a ocupat sa aduca pana acum pe piata din Romania cele mai originale si neconventionale obiecte promotionale, propune acum un dispozitiv revolutionar – Ecowasbal. E obiectul care va schimba total modul in care ne vom spala de acum inainte rufele!

O bila deloc intamplator verde, care se pune printre rufe in masina de spalat, curatind, dezinfectand si economisind pentru tine si mediul inconjurator 80% din cantitatea de detergent pe care ai folosi-o in mod obisnuit.

Principiul ei de functionare este simplu si fara cusur. Ecowasbal contine bile ceramice, care – asa cum se intampla si la detergenti – produc ioni in contact cu apa, activand moleculele de apa si facandu-le sa indeparteze murdaria din tesatura. In acelasi timp, culoarea si calitatea tesaturii sunt si ele mentinute. In plus, omoara bacteriile patogene chiar si la temperaturi mici, de 30 de grade.

Este eficient la temperaturi de pana la 60 de grade, in combinatie cu doar 20% din doza obisnuita de detergent folosita la o spalare. Ecowasbal economiseste astfel 80% din detergent, fapt ce se traduce in grija pentru mediu si economie substantiala pentru tine.

Pentru cei preocupati de mediu, Ecowasbal este disponibil prin intermediul Promoteart //www.kdo.ro. Ajuta-ti clientii sa faca o economie vizibila si necesara pe timp de criza! Responsabilizeaza-ti clientii si partenerii!

In plus ambalajul (cutia) poate fi personalizat cu numele firmei dumneavoastra.

Produsul este disponibil si pentru achizitie in cantitati mici, pentru ca orice persoana sa aiba acces la acest dispozitiv revolutionar. Cititi despre produs aici.

Bucuresti, 20.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *