free download 78 travel guides written by experts

Economisești cu adevărat atunci când cumperi în cantități mari și la reducere?

Ideea de la care trebuie să pornim în materie de economisire se bazează pe achiziționarea produselor pe care le folosim în mod curent, în cantitățile și la calitatea cele mai bune. Numai în acest mod, bazându-ne pe utilitatea acelor produse pentru noi și familia noastră o să avem parte de economisire, în sensul corect al cuvântului.

credit economii

Comparația este un alt element de care trebuie să ținem cont, așa cum este recomandat să procedăm în toate cazurile, indiferent că este vorba despre micro credite online disponibile 24 de ore pe zi (mikro sesxebi 24/7), fie că este vorba despre produse simple și uzuale. Achiziționarea de produse care sunt la ofertă (reduceri promoționale, promoții limitate, etc.) în lipsa determinării utilității va înseamna risipă, iar nu economisire.

Cantitate versus calitate versus necesitate și utilitate!

În magazine găsim o mulțime de promoții care pun accentul pe cantitate la un preț foarte bun, ceea ce ne va determina (în mod instinctual) să acționăm. Rezultatul va fi că, într-un final ne-am ales cu o cantitate mare dintr-un produs la un preț bun, dar care nu este de folos, pentru că, din punct de vedere calitativ, respectivul produs nu este atât de bun pe cât ne-am fi dorit și nici nu este util într-o cantitate atât de mare. În categoria acestor bunuri se încadrează acele articole care beneficiază de un discount masiv pentru că se apropie termenul de expirare, caz în care comerciantul îl va scoate la vânzare pentru un preț apropiat de cel de achiziție, fie, din aceleași rațiuni, îl va scoate la vânzare la prețul normal, dar cu un produs gratuit.

De aceea, pentru a nu fi nevoie să apelezi la credite online fără dobândă de până la 400 lari (swrafi online sesxebi 400 laramde), mai bine chibzuiește puțin înainte de a te avânta în iureșul acestor oferte. Ai nevoie cu adevărat de respectivul produs într-o cantitate mai mare decât cea pe care o folosești în mod normal? Este vorba despre un produs de o calitate deosebită, iar prețul la care este comercializat este mai mic decât valoarea la care este scos la vânzare în mod obișnuit? Produsul se încadrează în categoria celor pe care le folosești în cantități mari pentru diverse activități casnice (așa cum sunt detergenții, produsele de curățenie, etc.)? Este în avantajul tău, din punct de vedere al utilizării și al posibilității de depozitare, să iei acest produs într-o cantitate atât de mare?

Pontul de la care trebuie să pornești într-o astfel de incursiune este dat de faptul că un produs de calitate, rareori o să aibă un preț care să fie atât de mult scăzut și mai ales pentru cantități mari. Niciun comerciant nu o să scadă prețul produselor de calitate cu mai mult de câțiva bănuți sau maxim 1-1,50 lei (în cazul produselor care fac parte din categoria de larg consum). Trebuie să ai în vedere acest aspect, pentru că, ori de câte ori este vorba despre o ofertă de produse în cantități mari și la prețuri foarte bune, pe undeva, cineva nu o să facă niciun fel de economie și, cel mai probabil, acela vei fi tu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *