free download 78 travel guides written by experts

Economii de pana la 70% cu serverele HP Integrity

*    Performanţă şi flexibilitate la preţuri scăzute

Din ce în ce mai multe companii europene preferă utilizarea serverelor HP Integrity. Astfel, doar în ultimul an, un număr de 40 de companii din Europa au optat pentru noile tipuri de servere, în detrimentul serverelor mainframe.

Principalul motiv pentru această schimbare îl reprezintă reducerea costurilor pentru operarea echipamentelor hardware şi acordarea licenţelor pentru software cu până la 70%. Astfel, HP estimează că numărul companiilor care vor apela la aceste echipamente se va mări cu 125, în următoarele 12 luni.

HP continuă să îşi consolideze poziţia de lider pe piaţă, fapt dovedit de încrederea manifestată în rândul clienţilor faţă de avantajele oferite de serverele HP Integrity.

Potrivit IDC, HP a înregistrat o cotă de piaţă de 32.7% pentru trimestrul II al anului 2008 in Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA). Veniturile obţinute din vânzarea serverelor HP Integrity reprezintă cea mai mare parte din veniturile înregistrate de segmentul HP Business Critical Systems pentru zona EMEA, însemnând o cotă de piaţă de 78% în cel de-al treilea trimestru fiscal al anului 2008.

“Clienţii sunt vizibil afectaţi de creşterea costurilor şi înflexibilitatea oferită de sistemele mainframe, acestea având un impact negativ direct asupra business-ului, a declarat Ruud Vrolijk, Vice-preşedinte şi General Manager Business Critical Systems, Hewlett-Packard EMEA. HP vine în întâmpinarea clienţilor, prin evitarea costurilor foarte mari şi mai ales prin modernizarea aplicaţiilor. Mai mult, compania asigură o mai bună protecţie a investiţiilor, prin intermediul serverelor care oferă soluţii mult mai economice şi flexibile, în pas cu cele mai noi trenduri ale mediului de afaceri”, a adăugat reprezentantul companiei.

Adopţia rapidă a platformelor bazate pe procesoare Intel Itanium

Folosit în special pe sectoarele financiar şi telecom, Intel a apărut ca o modalitate rapidă de adoptare a unor soluţii flexibile şi fiabile.  Rezultatele au constat în reducerea costurilor IT şi obţinerea unui mediu data center dotat cu toate optimizările necesare, pentru a face faţă nevoilor clienţilor.

Bucuresti, 29.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *