free download 78 travel guides written by experts

“Eco Jurnalistul Anului 2009”

GreenBlog.ro si Opel Insignia a provocat jurnaliştii auto să conducă economic, premiul constând într-o excursie de 2 persoane la Vancouver, Canada.

În data de 5 decembrie a avut loc finala concursului "Eco Jurnalistul Anului", iar câştigătorul a fost desemnat Bogdan Mirică din partea automarket.ro, cu un consum de 4,4 litri/100 km.

Jurnaliştii înscrişi în concursul Opel şi greenblog.ro au realizat test-drive-uri cu o maşină Opel Insignia 2.0 CDTi 160 CP EcoFLEX, iar în data de 5 decembrie cei mai buni au participat la marea finală.

Traseul ales a avut ca punct de start parcarea din faţa Băneasa Shopping City, de unde concurenţii au intrat pe DN1 până la pasajul din dreptul aeroportului Otopeni, unde au întors până la intersecţia de la Casa Presei Libere, punctul de finish fiind, din nou, în parcarea din faţa Băneasa Shopping City.

Cei 7 participanţi de sâmbătă, 5 decembrie, au înregistrat consumuri medii variind între 6,1 litri/100 km şi 4,4 litri/100 km, cel mai mic consum fiind realizat de Bogdan Mirică.

Astfel, el a devenit fericitul câştigător, chiar de Moş Nicolae, a unei excursii pentru două persoane la Vancouver, Canada.

Bucuresti, 08.12.2009
{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *