free download 78 travel guides written by experts

Echipamente multifuncționale ideale pentru spații de tip office

În mediul de afaceri modern, tehnologia de ultimă generație nu este un moft, ci un ajutor concret pentru ca totul să funcționeze mai rapid și mai bine. Eficiența este principalul scop al avansului tehnologic în mediul IT&C, operațiunile se pot realiza cu o viteză mai mare și la un nivel de calitate mai ridicat. Astăzi, foarte multe elemente din “viața de zi cu zi” a unei companii țin în mod direct de tehnologie, iar echipamentele hardware joacă un rol foarte important.

În orice firmă, de la corporație de top până la IMM de tip start-up antreprenorial, imprimarea, copierea și scanarea sunt operațiuni curente de care se leagă multe dintre procesele de business. O multifuncțională laser poate ajuta mult, pentru că printarea se va face mult mai rapid.

Cele mai moderne multifuncționale se remarcă prin design tot mai compact, funcționare mai rapidă și mai silențioasă, suport pentru utilizator astfel încât fiecare cerere să fie îndeplinită mai simplu, cu mai puțin efort uman.

Calitatea imprimării / copierii /scanării este evident după la un nivel foarte ridicat. În plus, se pot folosi comenzi prin rețele WiFi, software-ul este tot mai performant și mai sigur.

Konica Minolta bizhub

foto ecopy.ro

Alegerea de echipamente multifuncționale pentru spații de tip office este bine să se realizeze în urma sfaturilor acordate de specialiști din domeniu. Se va ține cont de volumul operațiunilor necesare pe termen scurt, dar și pe termen lung, precum și de bugetul ce poate fi alocat.

Există în prezent echipamente multifuncționale performante și economice din punct de vedere al consumului, deci rentabilitatea va fi una foarte bună privind investiția în ansamblu, nu doar valoarea inițială de achiziție.

Cei de la Ecopy propun o largă selecție de echipamente multifuncționale ideale pentru mediul de business, echipamente de copiere, sisteme de printare de înaltă calitate. Sunt disponibile imprimante laser color sau alb-negru, precum și produse all-in-one.

Cele mai populare alegeri în rândul clienților sunt produsele de la Konica Minolta, HP și Samsung. Compania propune mai multe mărci, în prim-plan fiind brandul Konica Minolta, cu o varietate foarte mare de produse.

Colaborarea cu un provider specializat pe segmentul B2B aduce avantaje și după achiziție, cu suport, mentenanță și service. “În cazul în care ai o defecțiune la sistemul tău de printare (imprimantă multifuncțională, multifuncțională color etc), copiere sau producție, nu trebuie să îți faci griji. Depistăm piesa care trebuie înlocuită și alegi una nouă din cele pe care ecopy.ro ți le pune la dispoziție: folii și role de transfer, cuptoare, unități de developare, lame de ștergere etc”, se precizează pe ecopy.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *