free download 78 travel guides written by experts

Echipajul României dublu vâsle feminin categoria uşoară ia startul astăzi în semifinala Campionatului Mondial de Canotaj din Statele Unite

Ionela Lehaci și Gianina Beleagă, echipajul României de dublu vâsle categoria uşoară, iau startul astăzi în semifinala B2 a Campionatului Mondial de Canotaj de la Sarasota, Statele Unite (https://www.worldrowing.com/events/2017-world-rowing-championships/lightweight-womens-double-sculls/semifinal/#ROW122201).

Fetele, sportive sponsorizate Herbalife, au reuşit calificarea direct în semifinale, terminând pe locul al doilea în serii cu un timp foarte bun. Herbalife România susţine performanţa sportivă şi este sponsor oficial în nutriţie al echipei dublu vâsle feminin categoria uşoară de doi ani de zile.

Ionela Lehaci, Gianina Beleaga

“Ne dorim o medalie şi la campionatele mondiale de seniori şi vom lupta pentru ea. Pentru asta ne pregătim zi de zi. Ce emoţie! Mulţumim tuturor celor care au crezut şi cred în performanţa noastră şi ne susţin.” au declarat Ionela Lehaci şi Gianina Beleagă.

Cotate cu şanse mari la o medalie la campionatele de seniori din Statele Unite, fetele au deja în palmares medalia de aur câştigată în luna iulie a acestui an la Campionatul Mondial de Canotaj pentru Tineret de la Plovdiv, Bulgaria.

Ionela Lehaci și Gianina Beleagă fac echipă din 2015, ambele au 22 de ani, sunt din Suceva şi au început să practice canotajul în urma cu nouă ani de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *