free download 78 travel guides written by experts

Echipa Webvertise anunta crearea unui nou web site: www.prudentgrup.ro

Oricine poate vizita nou lansatul site www.prudentgrup.ro. Compania de web design si optimizare pentru motoarele de cautare Webvertise a reusit astfel sa incheie un nou proiect web in Romania.

Care este satisfactia maxima a Prudent Grup? Un lucru esential pentru orice site este organizarea informatiei. Site-ul www.prudentgrup.ro nu face exceptie de la aceasta regula. Site-ul are o structura ierarhica. Meniul site-ului permite navigarea rapida din orice pagina a site-ului.

Care este satisfactia maxima a Webvertise? Pentru Olivian BREDA, specialist optimizare pentru motoarele de cautare (SEO) in cadrul Webvertise, faptul ca Webvertise a realizat un proiect cu o companie de produse software si hardware e un atu in plus. "Atunci cand Webvertise a fost compania aleasa pentru a lucra la site-ul www.prudentgrup.ro, personal am stiut ca e o realizare in sine. Cand o companie din domeniul IT te alege pentru servicii pe Internet de calitate, inseamna ca ai reusit sa demonstrezi valoare. Faptul ca am optimizat site-ul unei companii de IT e o realizare in sine" a spus Olivian BREDA.

Care este satisfactia maxima a vizitatorului? Cel mai mare avantaj al unui vizitator al site-ului www.prudentgrup.ro este usurinta de a naviga in portofoliul firmei Prudent Grup. Pagina de portofoliu prezinta cele mai mari companii pentru care a lucrat Prudent Grup. In concluzie, foarte probabil un internaut dupa ce a vizitat site-ul www.prudentgrup.ro este un pic mai fericit, pentru ca scopul pentru care a intrat pe site a fost atins: este mai bine informat.

In meniul principal www.prudentgrup.ro, accesibil din orice pagina a site-ului, se pot vizualiza pagini precum: WinMENTOR, Hardware & Software, Service calculatoare, Service de specialitate WinMENTOR si Intrebari si raspunsuri. Un punct esential? Oricare din aceste pagini sunt disponibile oriunde s-ar afla un vizitator pe site.

Cum isi poate da cineva seama ca site-ul este facut de o companie care pune mult pret pe optimizarea pentru motoarele de cautare pentru clientii sai? Toate paginile site-ului www.prudentgrup.ro au un link catre harta site-ului, ce permite navigarea rapida in tot site-ul. Harta site-ului este insa utila si pentru motoarele de cautare. Linkurile sunt construite optim din punct de vedere al unui motor de cautare cum e Google. S-a pus accent si pe cuvinte cheie, descrierea paginilor, iar titlurile sunt unice pentru fiecare pagina in parte.

Bucuresti, 28.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *