free download 78 travel guides written by experts

Echipa Visuri la cheie i-a oferit familiei Costache o renovare de vis și șansa la o viață mai bună

Familia Costache a primit aseară cu bucurie vizita echipei Visuri la cheie. Florina și cei trei copii ai ei, Iuliana, Teodor și Andrei, au fost copleșiți de emoție și cu greu au putut crede că visul lor era pe cale să devină realitate. Cei patru au avut parte de surprize, au vizitat locuri în care își doreau de mult să meargă și au primit o locuință complet renovată și utilată pentru a începe o viață nouă.

A patra ediție Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 11.1 puncte de rating și 29.6% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 6.5 puncte de rating și 17.4% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.9 milioane de telespectatori au trăit emoția unui vis împlinit, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:14, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor aproape 2.3 milioane de români.

echipa Visuri la cheie si familia Costache

Bucurie, emoție și un vis împlinit

Dragoș Bucur, Adela Pârvu, Alina Vîlcu și Omid Ghannadi au ajuns ieri seară în București pentru a împlini cea mai mare dorință a familiei Costache. Echipa Visuri la cheie a stat de vorbă cu Florina, Iuliana și cei doi băieți, au discutat despre amintirile lor și despre lucrurile pe care vor să le păstreze în noua locuință, iar după câteva ore a început renovarea. Timp de două săptămâni, familia a plecat într-o vacanță formidabilă la munte și a avut parte de surprize de neuitat. Cei doi băieți, Teodor și Andrei, fiind pasionați de automobilism și fotbal, au mers împreună cu Dragoș pe un circuit unde l-au cunoscut pe Bogdan Stelea. Fostul portar al echipei naționale de fotbal le-a vorbit copiilor despre acest sport, le-a dăruit o minge cu autograf și le-a făcut o demonstrație de viteză cu o mașină puternică. Și Iuliana a avut parte de o întâlnire extrem de emoționantă aseară. Fata l-a cunoscut pe actorul Bebe Cotimanis, care a invitat-o alături de el pe scenă unde au făcut un schimb de replici, Bebe jucând rolul tatălui.

După ce s-au distrat în vacanță și au avut diverse activități la care până acum puteau doar să viseze, Florina și cei trei copii ai săi au revenit acasă, un loc minunat, pregătit pentru crearea unor amintiri frumoase. Cu toate că apartamentul lor nu era unul foarte spațios, Adela, Alina și Omid au reușit să-l transforme și să-l organizeze astfel încât cei patru să nu ducă lipsă de intimitate, dar să se bucure și de momente prețioase petrecute împreună.

Echipa Visuri la cheie și-a dorit să realizeze un spațiu aerisit, plin de lumină și culoare și a reușit. Abordarea pentru living a fost una minimalistă, contemporană, cu puține elemente folosite, cu accente de portocaliu, culoarea preferată a Iulianei, iar rezultatul a ieșit impecabil. În camera băieților, cele două pasiuni ale lor se îmbină perfect. Tavanul imită un teren de fotbal, iar în dormitor se regăsesc acum multe decorațiuni care îi reprezintă. Pe lângă cele două camere, acum familia are și suficiente spații de depozitare, dar și o baie și o bucătărie frumoase, dotate cu tot ce este necesar.

Miercurea viitoare, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va ajunge în localitatea Măgurele pentru a împlini visul familiei Cristea, o familie superbă, unită, care în ciuda problemelor nu a încetat să spere și să viseze la un viitor mai bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *