free download 78 travel guides written by experts

Echipa VISURI LA CHEIE a construit de la zero o casă superbă pentru familia Marinoiu

Echipa Visuri la cheie a ajuns miercurea aceasta în localitatea Ocnele Mari din județul Vâlcea și i-a oferit familiei Marinoiu o locuință nouă, superbă, cu toate utilitățile necesare pentru o viață mai ușoară. În numai trei săptămâni, Dragoș Bucur, Adela Pârvu, Alina Vîlcu și Omid Ghannadi, împreună cu zeci de constructori și voluntari, au reușit să construiască de la zero o casă perfectă pentru Corina, Ionel și cei doi copii ai lor, Larisa și Flavius.

A șasea ediție Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 11.9 puncte de rating și 31.5% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, de aproximativ două ori mai mult față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut numai 7.3 puncte de rating și 19.3% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproximativ 2 milioane de telespectatori au trăit emoția unui vis împlinit, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:16, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor aproape 2.4 milioane de români.

Noua casa a familiei Marinoiu

Un vis împlinit și șansa la un trai mai bun

Există oameni care luptă pentru supraviețuire, dar care se bucură de fiecare secundă de viață. Aceștia sunt membrii familiei Marinoiu, Corina, Ionel, Larisa și Flavius, care merită să le fie împlinite visurile la cheie.

Aseară, echipa Visuri la cheie a ajuns la Ocnele Mari și a cunoscut patru oameni minunați, extrem de pozitivi, dintre care doi părinți gata să facă orice sacrificiu pentru copiii lor, pentru ca acestora să le fie bine și să nu le lipsească nimic.

Chiar dacă familia locuia într-o casă veche, în două camere prin care bătea vântul, cu toaleta și bucătăria afară, ei au prezentat-o cu sufletul, acela fiind locul în care au fost împreună la bine și la greu, unde au avut parte de momente frumoase, dar și de necazuri. Casa familiei avea probleme extrem de grave, fiind imposibil de renovat, așa că echipa Visuri la cheie a luat decizia să o demoleze și să construiască o locuință de la zero în numai trei săptămâni. În tot acest timp, Flavius, mama și sora lui au mers la mare, s-au plimbat cu vaporul și s-au distrat împreună. După experiența minunată de la malul Mării Negre, cei trei au mers la un parc de aventuri, unde băiatul nu a ratat nicio ocazie să-și depășească limitele.

Întreaga echipă Visuri la cheie a realizat în cele trei săptămâni cât a durat vacanța o casă compactă, formată din parter și etaj, raportându-se numai la membrii familiei Marinoiu și la dorințele acestora. După toată această perioadă, mama și copiii au revenit la Ocnele Mari, unde au regăsit o locuință nouă, trainică, frumoasă și plină de lumină. Pe lângă această surpriză uriașă, Dragoș Bucur a avut grijă ca și tatăl, Ionel, care lucrează în Germania pentru a-și putea susține financiar familia, să fie alături de ei în acest moment important al vieții lor.

Corina, Ionel și cei doi copii au acum o casă modernă, decorată în stil tradițional românesc, cu spații generoase, ferestre mari și multă vegetație. În toată locuința există locuri special amenajate pentru Flavius, suficiente locuri de depozitare, camere aerisite, cu accente de culoare și elemente decorative perfect integrate. Sufrageria este un spațiu împărțit în două, astfel încât să pară mai mare, cu o bibliotecă generoasă, o zonă de citit, o jardinieră care se încadrează între doi stâlpi și o zonă de living.

Echipa emisiunii a ținut în permanență cont de nevoile băiatului, așa că au montat gresie antiderapantă în baie, scările din interiorul locuinței sunt largi și antiderapante și ele, iar motivul dormitorului său este rombul, formă care semnifică înțelepciunea, lucru de care a dat în permanență dovadă Flavius, trecând de fiecare dată cu optimism peste toate problemele.

Echipa Visuri la cheie a reușit să mai împlinească un vis în timp record, iar miercurea viitoare, de la 20:30, va ajunge în localitatea Câmpina pentru a ajuta o familie extraordinară, cu o poftă de viață nemaiîntâlnită, să aibă o locuință pe măsură, complet renovată și utilată în care să înceapă un nou trai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *