free download 78 travel guides written by experts

Echipa Visuri la cheie a construit un vis in numai trei saptamani

Povestea emoționantă a celor trei surori a sensibilizat milioane de români!

Construcția începe acum! Așa a strigat aseară, în premieră, echipa Visuri la cheie în momentul în care a decis să demoleze casa familei Joița și să construiască una de la zero. În numai trei săptămâni, Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Adela Pârvu, Andrei Samoil și arhitectul peisagist, Dragoș Isăcescu au reușit să îndeplinească visul celor trei fete din comuna Poiana, Adriana, Lorena și Corina.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 2 milioane de telespectatori au trăit emoția unui vis împlinit, iar în minutul de maximă audiență de la 22:11, emisiunea Visuri la cheie a reuşit să aducă în faţa televizoarelor peste 2.6 milioane de români.

Cea de-a patra ediție a noului sezon Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 13.3 puncte de rating și un share record de 33.7% pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, de peste patru ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.1 puncte de rating și 8% share.

Adriana, Lorena și Corina au o poveste de viață dramatică. Cele trei fete au rămas fără părinți și bunici, trăiesc singure într-o casă dărăpănată și se luptă să supraviețuiască de pe o zi pe alta. După ce tatăl lor a murit, ele au început s-o ducă din ce în ce mai greu. Mama a fost foarte bolnavă inainte de a se stinge, și, în anul de dinainte de a muri, a fost imobilizată la pat și îngrijită de fete. Pe rând, și-au pierdut tatăl, mama și bunicul, în doar câțiva ani. Au visuri ca orice alt adolescent sau copil: Adriana ar vrea să se angajeze, Lorena este foarte studioasă și își dorește să meargă la facultate și să lucreze într-o bancă. Cea mică, Corina, nu știe ce înseamnă să viseze, pentru că, de când se știe, este fără părinți și fără bani. Stie doar că o iubește pe artista Violetta.

Echipa Visuri la cheie a ajuns la cele trei fete, care au rămas fără cuvinte în momentul în care i-au văzut pe Dragoș, Alina, Adela și Andrei și au izbucnit în lacrimi. Împreună au făcut un tur al casei și au ales lucrurile la care țin și pe care au vrut să le păstreze: fotografiile și hainele mamei.

“Și acum îmi vine greu să cred că am reușit să construim o casă de la zero în numai trei săptămâni. A fost un adevărat maraton, dar rezultatul a adus fericire și zâmbete pe chipurile celor trei fete, iar asta ne bucură enorm. Adriana, Lorena și Corina sunt trei copii extraordinari, care merită să aibă parte numai de momente ca cel în care și-au văzut noua locuință.”, a spus Dragoș Bucur.

Pe parcursul celor trei săptămâni, cât a durat construcția casei, Adriana, Lorena și Corina au plecat într-o vacanță de neuitat la mare, au mers la un salon de înfrumusețare, s-au jucat în parc, iar cea mică și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe. Împreună cu Dragoș și fetița acestuia, cele trei au mers la concertul Violettei, unde au râs și s-au bucurat pentru prima dată după mulți ani.

Dragoș Bucur, Alina, Adela, Andrei și Dragoș Isăcescu au muncit zi și noapte cot la cot cu constructorii, voluntarii și vecinii pentru a respecta termenul predării casei și a reuși să realizeze un spațiu perfect pentru fete.

După cele trei săptămâni, Adriana, Lorena și Corina au ajuns la noua lor casă. Ele nu și-au putut stăpâni emoțiile și nu le-a venit să creadă că visul lor a devenit realitate. Echipa Visuri la cheie a reușit să le creeze un spațiu plin de culoare, în care ele să trăiască liniștite. Dacă Andrei Samoil s-a ocupat în detaliu de hamac și leagăn, Alina Vîlcu a realizat cinci corpuri speciale de iluminat care să reconfigureze o anume intimitate și să le dea o lumină plăcută și caldă, așa cum trebuie să fie într-o casă, Adela și Dragoș Isăcescu au construit un coteț pentru găini, au plantat legume și au gândit curtea ca pe un spațiu liber, în care ele să se poată juca și petrece timp cu prietenii. Arhitectul peisagist a lucrat și la simboluri în curte – trei copaci mari, 3 locuri de stat pe pietre, gazon și multe flori – o curte perfectă pentru fete.

În momentul în care au intrat în casă, cele trei au fost extrem de emoționate și, cu greu și-au stăpânit lacrimile. Trei dormitoare colorate și pline de personalitate, un spațiu luminos pentru living și bucătărie, o baie modernă și un hol cu tablouri și elemente decorative – aceasta este locuința în care fetele din Poiana încep o nouă viață! Ele s-au bucurat de toate lucrurile primite și au analizat îndelung fiecare obiect și detaliu, mulțumind pentru surprize.

A fost pentru prima dată la Visuri la cheie când o casă s-a ridicat de la zero, iar acest lucru a dat emoții echipei, dar și ambiție să construiască un vis pentru trei fete care merită tot ce e mai bun, în timp record.

Miercurea viitoare, de la 20:30, emisiunea Visuri la cheie revine cu o nouă poveste de viață impresionantă, cu surprize și o renovare în numai două săptămâni!

Visuri la Cheie – Crede în oameni, în fiecare miercuri, de la 20:30, numai la PRO TV!

Bucuresti, 15.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *