free download 78 travel guides written by experts

Echipa TVR in Transcarpatic Rallyraid

Sâmbătă, 15 august, de la 19.30, la TVR2

Pentru al doilea an consecutiv, o echipa TVR i-a însoţit pe concurenţii în Transcarpatic Rallyraid, Paris-Dakarul României, regele sportului cu motor, cum e considerată această competiţie de toţi cei atraşi de neprevăzutul cursei. O aventură monitorizată de reporterul Cătălina Filip-Coapsi şi operatorul Iulian Ene, care va putea fi urmărită la TVR 2, sâmbătă, 15 august, de la ora 19.30.

 „Ne-a fost greu să-i surprindem, deoarece ei străbat distanţele cu viteze impresionante. Ne-am transformat în adevăraţi vânători şi am încercat să-i luăm în vizor cât mai mult. Odată cu parcurgerea probelor speciale, maşinile, motoarele sau atv-urile încep să cedeze. Nu ştii niciodată cât de târziu în noapte vei reuşi să pui capul pe pernă, însă un lucru e sigur: ora trezire, la 5 şi jumătate dimineaţa”, spune Cătălina.

Aproape 3.000 de kilometri parcurşi de la Satu-Mare la Mangalia. Peste 1.800 km străbătuţi în probe speciale cu viteze de peste 150 km pe oră, peste Carpaţii, din Câmpia de Vest până pe Litoral. Cu suspans care nu se poate măsura nici în kilometri, nici în ore. Competitorii nu ştiu ce se află după următoarea curbă sau cu ce situaţie inedită se vor confrunta pe următorul drum de munte sau de şes. Iar într-o cursă atât de lungă şi de intensă, cuvântul de ordine trebuie să fie echilibrul. Să ştii să-ţi evaluezi întotdeauna cu cap daunele pentru a ajunge cu bine la final. Şapte zile pline de adrenalină, pe care le puteţi urmări sâmbătă, 15 august, de la ora 19.30 şi, în reluare, duminică 16 august, de la 12.00, pe TVR 2.

Bucuresti, 14.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *