Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Echipa “Stirilor Kanal D” se mareste cu doua vedete

#Diana Parvu si Anca Ciota, doua jurnaliste cu experienta, vor prezenta rubrica “Meteo” din cadrul Stirilor Kanal D

Toamna incepe in forta la Kanal D, iar vedetelor postului li se alatura Diana Parvu si Anca Ciota, prezentatoarele rubricii “Meteo” din cadrul Stirilor. Cele doua tinere sunt cunoscute deja telespectatorilor, acestea facand parte de multi ani din echipa Kanal D, in calitate de reporteri.

Anca Ciota a debutat in televiziune la varsta de 22 ani si, de sapte ani face parte din echipa Kanal D, realizand reportaje si interviuri cu personalitati din tara si strainatate. Anca a prezentat si realizat rubrica de succes “Drumul spre celebritate” din cadrul show-ului “WOWBiz”. Noua prezentatoare a rubricii “Meteo” va intra in casele telespectatorilor in fiecare zi, de luni pana vineri, cu cele mai importante informatii despre vreme.

Kanal D imi place logo

“Aceasta noua etapa din cariera mea este un vis implinit! Mi-am dorit enorm sa evoluez si sa imi demonstrez ca daca o iei de la zero, cu rabdare, munca si seriozitate, ajungi acolo unde iti propui. E o bucurie pentru mine faptul ca de luni pana vineri voi intra in casele oamenilor si le voi transmite noutatile despre vreme, intr-un mod cat mai natural. Sper ca si ei sa ma primeasca cu sufletul deschis si sa imi ierte emotiile, care, acum la inceput sunt uriase”, spune Anca Ciota.

Diana Parvu a avut primul contact cu lumea televiziunii la varsta de 23 de ani cand a debutat ca reporter in cadrul Stirilor Kanal D. A realizat pentru “Stirile Kanal D” materiale de exceptie cu personalitati indragite publicului roman. Diana este realizatoarea si prezentatoarea rubricii “Codul fericirii”, difuzata in fiecare miercuri, in cadrul Stirilor Kanal D. Vedeta, pe care o veti putea urmari in fiecare weekend in cadrul Stirilor Kanal D cu cele mai noi date despre vreme, se declara bucuroasa de aceasta noua etapa din cariera ei.

“Promit sa pun tara la cale cu «doamna vreme» si sa va aduc informatii care sa va faca ziua cat mai frumoasa. Sfatul meu este acela sa nu uitati sa pretuiti timpul indiferent de vreme!”, adauga Diana Parvu, pe care telespectatorii o vor putea urmari incepand din acest weekend la rubrica “Meteo” din cadrul Stirilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *