free download 78 travel guides written by experts

Echipa stirilor Kanal D, in mijlocul oamenilor afectati de inundatii

Christian Sabbagh: "In Beiu, apa a devenit mai pretioasa decat aurul"

De 1 mai, zi de sarbatoare si petreceri, Christian Sabbagh si echipa Stirilor Kanal D nu au uitat de cei aflati la ananghie si le-au dus apa oamenilor din Beiu, localitate din Teleorman puternic afectata de recentele inundatii. Zeci de case au fost inundate, fantanile de asemenea, pentru sute de localnici din Beiu apa potabila devenind imposibil de procurat.

O cantitate impresionanta de apa imbuteliata, donata de pugilistul Ciprian Ciocan, a fost luata de Christian Sabbagh de la Bacau, cu un tir pus la dispozitie de Kanal D, si dusa apoi la Beiu celor care aveau atata de nevoie de ea.

"Chiar in noapte de Inviere, apele au lovit aceasta comuna. Sute de gospodarii din Beiu au avut si au inca de suferit, localnicii nu au cum sa consume apa contaminata din fantani. In Beiu, apa a devenit mai pretioasa decat aurul. Unii au plans cand ne-au vazut ca am venit cu apa… Ii multumim omului cu suflet mare care a donat acestor napastuiti de soarta 14 mii de litri de apa potabila. Imi doresc ca gestul lui extraordinar de solidaritate sa ii inspire si pe alti romani", a declarat Christian Sabbagh.

Nu ratati in aceasta seara, la Stirile Kanal D de la ora 19.00, un reportaj impresionant realizat la Beiu, in mijlocul oamenilor afectati de inundatii.

Bucuresti, 02.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *