metalshow

Echipa SOFTEXPERT mobility anunta semnarea contractului cu

compania Antibiotice
 
Compania Antibiotice are peste jumatate de secol de traditie in industria farmaceutica.

Cu un portofoliu complex de 120 de medicamente din 9 clase terapeutice, Antibiotice este principalul producator de medicamente antiinfectioase din Romania si unicul producator de Nistatina, substanta activa obtinuta prin biosinteza. Antibiotice este si singurul producator de cefalosporine injectabile din tara, lider in productia fizica de pulberi sterile pentru solutii si suspensii injectabile si cel mai important producator de unguente, creme, geluri si supozitoare.
SOFTEXPERT mobility va implementa o solutie mobila complexa pentru managementul relatiei cu clientii – MedEXPERT CRM.
Noua solutie le va permite celor peste 120 de utilizatori sa efectueze toate operatiunile de promovare medicala in spitale si farmacii si in acelasi timp, sa poata face o corelare optima intre vizitele la medici si nivelul de prescriptie. In acest mod, managementul va putea sa ia in cel mai scurt timp decizii de business si de marketing, pe baza unor indicatori de performanta in timp real, obiectivi, care vor duce la cresterea satisfactiei clientilor si a eficientei echipei Antibiotice.

SOFTEXPERT mobility este leader in Romania in dezvoltarea de solutii mobile de Business Intelligence, de ultima generatie, dedicate pietei farmaceutice, prin solutiile: MedEXPERT CRM (customer relationship management) pentru firmele romanesti producatoare de medicamente si reprezentantele farmaceutice straine.

MedEXPERT SFA (sales force automation) pentru distribuitorii de produse farmaceutice, parafarmaceutice si suplimente nutritive.

De asemenea, suntem unul dintre primii furnizori de solutii mobile dezvoltate pentru distribuitorii de FMCG, lichide alimentare, bauturi alcoolice si materiale de constructii, sub numele EXPERT Mobile Agent SFA & CRM.

Prin parteneriatele incheiate cu lideri in domeniul lor de activitate (baze de date, solutii ERP, transmisii de date, echipamente hardware) le oferim Clientilor nostri solutii mobile integrate, al caror scop este Cresterea Profitului.

Bucuresti, 25.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *