metalshow

Echipa SIVECO Romania a sarbatorit alaturi de prieteni succesele din 2008

Actori, muzicieni, dansatori, colindatori au fost alaturi de echipa SIVECO Romania la Ateneul Roman, intr-un spectacol de exceptie

Sarbatoarea de sfarsit de an a companiei SIVECO Romania, desfasurata la Ateneul Roman, a avut toate ingredientele unui eveniment de calitate: o locatie de exceptie, muzica buna, invitati de suflet.

“Am avut un an bun cu proiecte complexe in zona sanatatii, educatiei, agriculturii, pe care le-am dezvoltat atat in tara, cat si in zone din Europa Centrala si de Sud-Est, Orientul Apropiat si Mijlociu, CIS si nordul Africii. Vom continua si in 2009 sa dezvoltam proiecte importante pentru companii, dar si pentru oameni, implicandu-ne in proiecte din zona de responsabilitate sociala, dovedind astfel misiunea de companie – cetatean, interesata nu numai de dezvoltarea economica, ci si in cea sociala si culturala a comunitatii din care facem parte”, a spus Irina Socol, Presedinte si Director General al SIVECO Romania, multumind partenerilor, beneficiarilor si echipei care numara astazi peste 850 de specialisti.

Traditionalul moment de colinde care a marcat deschiderea serii a fost sustinut de un grup de copii de la scoala din Jilavele, judetul Ialomita, care au incantat audienta prin entuziasmul, naturaletea si autenticitatea programului sustinut. Scoala din Jilavele beneficiaza de suportul organizatiei non-guvernamentale World Vision, un partener traditional al SIVECO Romania in proiecte educationale cu componenta de responsabilitate sociala. De altfel, cu aceasta ocazie, numerosi membri ai echipei SIVECO Romania au decis sa adere la programul World Vision ”Si eu vreau in clasa a noua”, destinat sustinerii directe, personalizate a copiilor proveniti din familii defavorizate din mediul rural, care vor putea astfel sa-si continue studiile liceale.

 Ca in fiecare an, din 2003 incoace, in preajma Sarbatorii de Craciun SIVECO Romania a acordat “Premiul de simpatie” pentru un cuplu de personalitati din lumea teatrului.

In acest an, distinctia a fost oferita familiei formata din Marina Constantinescu, critic de teatru, si Mircea Rusu, actor.

“La inceput, putini au crezut ca este posibila o relatie intre un critic si un actor. Au trecut 11 ani si suntem uniti de aceeasi pasiune, iar baiatul nostru, Luca, ne invata in fiecare zi sa ne bucuram de lucrurile simple din jurul nostru, de oamenii de valoare care ne inconjoara”, a spus Marina Constantinescu.

In semn de pretuire fata de cuplul castigator din acest an, premiantii din anii precedenti, personalitati remarcabile ale scenei romanesti – Carmen Stanescu si Damian Crasmaru, Ilinca Tomoroveanu si Traian Stanescu, Victor Rebengiuc si Mariana Mihut, Aura Corbeanu, Ion Caramitru – au onorat cu distinsa lor prezenta echipa SIVECO Romania.

“Aceasta intalnire a teatrului cu lumea softului dovedeste ca unde este performanta nu exista bariere. Ne uneste pasiunea pentru performanta, dedicatia pentru autodepasire, perseverenta in a lumina viata oamenilor ”, a spus actorul Vlad Radescu, amfitrionul serii.

Bucuria unui moment artistic de exceptie oferit de maestrul Nicolae Licaret, soprana Irina Iordachescu si saxofonistul Adrian Petrescu, formatia camerala Romanian Brass, dirijata de Adrian Petrescu a fost completata de fragmente din spectacolul “Un tango Mas”, avandu-i ca protagonisti pe dansatorii Razvan Mazilu si Monica Petrica.

“A fost, intr-adevar, o seara de exceptie, pentru un an cu multe realizari, dar si cu foarte multa munca pentru echipa SIVECO Romania: proiecte interne si internationale, de mare complexitate si impact social, achizitii, lansari de produse, extinderi. Privim cu optimism spre 2009 pentru ca avem proiecte ambitioase pe care dorim sa le dezvoltam impreuna cu echipa noastra. Avem acum 850 de specialisti care au un interes comun: crearea de produse informatice care sa contribuie in mod direct si vizibil la dezvoltarea companiilor. Numai cu oameni motivati si pasionati de ceea ce fac te poti gandi la succes”, a spus Irina Socol, Presedinte si Director general al SIVECO Romania.

Bucuresti, 18.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *