free download 78 travel guides written by experts

Echipa “Sabbagh in actiune”, fata in fata cu un nou tip de furt: hortensiile din gradinile bucurestenilor au devenit o tinta pentru amatorii de substante halucinogene

Hoții de hortensii au dat iama în grădinile bucureștenilor, iar oamenii legii spun că nu e deloc de glumit cu acest nou tip de furt. Există deja dosare întocmite de Poliția Capitalei și ultima plângere a fost făcută acum câteva zile. Motivul pentru care polițiștii sunt atât de îngrijorați este că amatorii de substanțe halucinogene utilizează hortensiile pentru a le consuma ca droguri. Petalele uscate sunt tocate și fumate precum canabisul, iar efectul lor asupra organismului e devastator.

Odată arse, din petale se degajă acid cianhidric, iar efectele care apar în urma inhalării fumului sunt serioase: probleme gastrointestinale, respiratorii sau accelerarea ritmului cardiac.

Moda fumatului de petale de hortensie a ajuns și la noi după ce a devenit o problema acuta în Franța și în Germania. Polițiștii francezi au depus, acum doi ani, eforturi pentru a opri o bandă de hoți de hortensii! Echipa „Sabbagh în acțiune” a descoperit că acest pericol este prezent și în București.

Sâmbătă, de la ora 21:30, la Kanal D, urmariti “Sabbagh in actiune” pentru a afla ce spun oamenii legii și specialiștii antidrog despre acest subiect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *