free download 78 travel guides written by experts

Echipa Omilos Group extinsa si consolidata

Graham Killbane se alatura echipei de profesionisti de la Omilos Group in functia de Chief Executive Officer.

Incepand cu luna mai a acestui an, Graham Kilbane ocupa functia de CEO al Omilos Group.

Graham Kilbane are un curriculum vitae impresionat si o experienta de 10 ani in domeniul real-estate – rezidential si retail – in Europa Centrala si de Est, ocupand pozitii de conducere in companii precum: Cushman Wakefield Ukraine (COO), Quinlan Private Golub Polonia (Managing Director). De-a lungul carierei sale, Graham Kilbane a dus la bun sfarsit mai multe proiecte de dimensiuni extinse, atat in Marea Britanie, cat si in Europa Centrala si de Est.

Ajuns de curand in Romania, dupa ce in prealabil a locuit si muncit in Ucraina, dl Graham Kilbane si-a exprimat increderea in succesul brandului Era Shopping Park: “In ciuda faptului ca piata trece printr-o perioada dificila in momentul de fata, am acceptat cu entuziasm sa ma ocup de bunul mers al Era Shopping Park Oradea si Era Shopping Park Iasi. In scurt timp vom reveni cu mai multe stiri despre progresul proiectelor noastre”. 

ERA Shopping Park Iasi, cel mai mare retail park construit in afara Bucurestiului s-a deschis in 24 septembrie 2008, ocazie cu care s-au inaugurat Galeriile ERA (11 000 mp, 62 magazine), hypermarketul Carrefour (15 440 mp) si magazinul Altex (3 565 mp), dupa ce la 1 august  devenise operational magazinul Praktiker DIY (9 350 mp). ERA Shopping Park Iasi va beneficia pana la finalul proiectului de o investitie de 175 milioane de EUR, ajungand la o suprafata construita de peste 150 000 mp, o suprafata inchiriabila de 116 000 mp si 3 600 locuri de parcare..

Era Shopping Park Oradea este dezvoltat de Omilos Oradea, companie al carei management este asigurat de Omilos Group. Omilos Group este specializata in achizitia de terenuri, planificare, investitii si management de proiect, cu birouri în Romania si Marea Britanie. Compania planuieste pentru urmatorii 2 ani investitii de peste 300 de milioane de euro in proiecte imobiliare aflate în orasele mari din Romania, cu o populatie de peste 150 000 locuitori.

Omilos Group, companie specializata in achizitia de terenuri, planificare, investitii si management de proiect, cu birouri in Romania si Marea Britanie, asigura managementul Ermes Holding (pentru dezvoltarea Era Shopping Park Iasi) si Omilos Oradea (pentru dezvoltarea Era Shopping park Oradea). Omilos Group planuieste pentru urmatorii 2 ani investitii de peste 300 de milioane de euro in proiecte imobiliare aflate in orasele mari din Romania, cu o populatie de peste 150 000 locuitori. Mai multe informatii puteti gasi la www.omilos.ro.

Bucuresti, 21.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *