free download 78 travel guides written by experts

Milioane de români au susținut echipa națională în meciul împotriva Elveției

România a luptat aseară cu toate forțele pentru a obține puncte în al doilea meci de la UEFA EURO 2016TM! România și Elveția au remizat 1-1, echipa condusă de Anghel Iordănescu obținând primul punct la acest turneu final.

Meciul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de peste 3.8 milioane de telespectatori la nivel național pe întreg intervalul de difuzare, între 19:00 – 20:50. În minutul de maximă audiență, de la 20:49, aproape 4.9 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre România și Elveția.


Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider de audiență cu 22.7 puncte de rating și o cotă de piață de 67.3%, următorul post clasat înregistrând 1.9 puncte de rating și 5.8% cotă de piață.

Selecționerul României a pregătit o surpriză pentru meciul de aseară, iar Alex Chipciu a fost titlular în locul lui Nicușor Stanciu. Naționala României a pornit bine în întâlnirea cu reprezentativa Elveției și a avut prima mare ocazie în minutul 3, la o incursiune a lui Torje pe partea dreaptă. În minutul 17 Bogdan Stancu a transformat o lovitură de pedeapsă de la 11 metri, după ce Chipciu a fost tras de tricou de Lichsteiner.

Repriza a doua a venit cu golul egalizator al elvețienilor, după doar câteva minute de joc. În minutul 57, Mehmedi a înscris în urma unei lovituri de la colțul terenului. Defensiva noastră a respins în primă fază mingea, însă Mehmedi a urmărit, nemarcat, și a șutat puternic din 10 metri.

Cu un punct obținut după primele două partide din grupa A, pentru a se califica România are nevoie de o victorie în confruntarea cu Albania, transmisă de Pro TV, duminică, de la ora 22:00.

Diseară, de la 22:00, telespectatorii au pregătite cele mai bune locuri la meciul de 10 dintre Germania și Polonia!

Aplicația Știrile Pro TV aduce cele mai noi informații de la UEFA EURO 2016TM, în timp real, direct pe telefonul mobil. Scorurile, statisticile și chiar previziunile pentru meciurile de la Campionatul European de Fotbal sunt actualizate în fiecare secundă în secțiunea EuroScor. În categoria dedicată exclusiv UEFA EURO 2016TM se găsesc cele mai noi informații de la corespodenții Pro TV din Franța. Aplicația este disponibilă atât pentru dispozitivele cu sistem Android, cât și pentru iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *