free download 78 travel guides written by experts

Echipa Amcor din Serbia a castigat Competitia Freshhh organizata de Grupul MOL

· O echipă de la Universitatea din Belgrad, Serbia, a câștigat competiția Freshhh 2014, în urma etapei finale care a avut loc marți
· Primele cinci dintre cele 1.570 de echipe înscrise au concurat pentru marile premii, în valoare totală de 20.000 de euro, și pentru oportunitatea unei cariere la Budapesta
· Prin intermediul programelor sale, recunoscute prin distincții internaționale, Grupul MOL permite tinerelor talente în domeniul științelor naturale să se dezvolte în continuare în domeniul lor de interes

Echipa din Serbia a câștigat Freshhh 2014, competiția internațională de petrol și gaze destinată studenților, organizată de Grupul MOL. În finala competiției, desfășurată la Budapesta, cele mai bune cinci echipe, provenind din patru țări, și-au susținut cunoștințele în fața juriului internațional al Grupului MOL, format din membri ai conducerii companiei.

Freshhh Live Final, a treia și cea din urmă rundă a competiției, s-a desfășurat marți la Budapesta, unde cele mai bune cinci echipe – două din Ungaria și câte una din Pakistan, Pololonia și Serbia – au concurat pentru marele premiu. Cei trei finaliști au câștigat în total 20.000 de euro și posibilitatea de a se alătura Growww, programul internațional de recrutare și dezvoltare al Grupului MOL. Echipa din Serbia s-a dovedit a fi cea mai bună. Echipa ungară de la Universitatea de Tehnologie și Științe Economice din Budapesta a ocupat locul al doilea, în timp ce echipapoloneză de la Universitatea Tehnologică din Varșovia s-a clasat pe poziția a treia.

“Principalul scop al competiției, pe lângă acela de a organiza un joc distractiv, este de a oferi oportunitatea unei cariere la Grupul MOL, pentru care Freshhh este un punct de pornire excelent", a declarat Zdravka Demeter Bubalo, Vicepreședinte pentru Resurse Umane al Grupului MOL. “Pentru Grupul MOL este absolut esențial să descopere talente de vârf și să le atragă pentru a contribui la succesul afacerii noastre. Științele naturale au din ce în ce mai puțină popularitate în vremurile noastre, dar Freshhh oferă studenților oportunitatea de a experimenta de timpuriu provocările cu care se pot confrunta în acest domeniu. Suntem dedicați dezvoltării celor mai bune talente astfel încât acești tineri să devină experți într-un cadru internațional".

“Suntem exterm de încântațiș este o imensă onoare să câștigăm o competiție attât de complexă și de strânsă. Aceasta a fost cu siguranță una dintre cele mai intense și distractive experiențe pentru noi”, a declarat Uros Denic, reprezentant al echipei câștigătoare.

Despre competiție

Grupul MOL organizează competiția Freshhh începând din anul 2007. Programul are ca scop atragerea și dezvoltarea de noi talente în operațiunile companiei. În ultimii șapte ani, 10.000 de studenți, grupați în 3.500 de echipe provenind de la 250 de universități din 70 de țări au concurat în cadrul acestei competiții. Mulți dintre aceștia sunt în prezent angajați de succes ai Grupului MOL în diverse părți ale lumii. Grupul MOL a câștigat ediția din 2014 a ERE Recruiting Excellence Award la categoria „Cel mai bun program de recrutare de studenți” pentru programele Freshhh și Growww.

Cine poate candida?

Competiția Freshhh este destinată studenților din universități și colegii. Toți membrii echipelor trebuie să urmeze cursurile unei universități sau ale unui colegiu. Doctoranzii au de asemenea posibilitatea de a participa la concurs. Sarcinile care vor fi încredințate se vor axa pe industria de petrol și gaze astfel că recomandarea este ca echipele să aibă membrii orientați practic.

Budapesta / Bucuresti, 28.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *