free download 78 travel guides written by experts

eChiosc va ofera Forbes si Top 500 Miliardari

Revista Forbes revine pe iPad prin intermediul aplicației eChiosc, cu o surpriză pentru cititorii săi

Abonează-te pentru un an la revista Forbes și primești gratuit Top 500 Miliardari.

Promoția durează până la începutul anului viitor. Profită acum!

Licența Forbes România a fost preluată de compania BP Publishing, astfel încât revista continuă să apară la toate punctele de difuzare din România. In curând, Forbes România își va continua apariția și pe tabletele iPad. Odată cu preluarea licenței Forbes, Raluca Badea, director general BP Publishing, și-a manifestat dorința de a propulsa prestigioasa publicație în poziția de lider pe piața editorială românească. Printre măsurile adoptate în acest sens, s-a numărat și continuarea parteneriatului cu agenția Ascend NetSolutions, dezvoltatoare a numeroase proiecte web, printre care și eChiosc – primul eReadear 3D din România.

Începând de astăzi, 13.11.2012, publicațiile Forbes România și Top 500 Miliardari pot fi citite din nou prin intermediul aplicației eChiosc pe tabletele personale. Forbes România are o apariție bilunară, iar o dată pe lună conține suplimentul lifestyle gratuit: ForbesLife. În eChiosc poate fi achiziționată la prețul de 1.79 Euro. Variantele de abonare sunt pentru 3 luni, 6 luni și un an. Top 500 Miliardari este publicat anual (apare în octombrie) și conține informații despre cei mai bogați oameni de afaceri şi cei mai de succes manageri din România, precum și detalii privind averile fabuloase ale acestora sau imagini cu bijuteriile pe patru roţi deținute de bogații României. Poate fi achiziționat prin intermediul aplicației eChiosc la prețul de 2.69 euro.

Pentru a sărbători împreună continuarea în România a celei mai citite reviste de business life din lume, BP Publishing împreuna cu eChiosc le oferă cititorilor o surpriză: la achiziționarea unui abonament Forbes pentru un an, primesc gratuit Topul Forbes 500 Miliardari.

Pentru a deveni utilizatori eChiosc, deținătorii de tablete iPad pot descărca gratuit aplicația din App Store. După ce au instalat chioscul virtual, acestia pot “rasfoi”, pe rând, toate titlurile existente în libraria digitală, fără să fie nevoiți să plătească nimic. Publicațiile sunt organizate pe categorii, iar vizualizarea detaliilor se face rapid, printr-un singur click; utilizatorii pot chiar să citească un extras de minimum patru pagini înainte de a lua decizia de cumpărare. În momentul în care se hotărăsc să achiziționeze un număr dintr-un titlu sau să se aboneze la o anumită publicație, cititorii o pot face tot printr-un click; imediat după înregistrarea plății, publicația este descărcată automat în secțiunea Biblioteca mea a aplicației, de unde poate fi apoi accesată cu ușurință, oricând, chiar și offline.

Bucuresti, 13.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *