free download 78 travel guides written by experts

ECDL ROMANIA sustine Guerilla Verde

Marti, 23 martie, va incepe la Bucuresti cea de a treia editie a caravanei educationale de film eco, Guerilla Verde. Tot atunci se va da startul concursului foto-video Ecopaparazzi.

In perioada 23 – 30 martie Guerilla Verde se va opri in Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Galati, Braila si Constanta. Printre filmele ce vor fi proiectate atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, se numara “Wall – E”, “Ice Age 2” , “Home”, “An Inconvenient Truth” dar si filmul romanesc “Copiii Uraniului.

Caravana Guerilla Verde foloseste filmul ca metoda alternativa de a transmite informatii cu scopul de a motiva tinerii sa protejeze mediul si sa se implice activ in actiuni de ecologizare.

Concursul de "politie verde a bunului simt" Ecopaparazzi se adreseaza tinerilor si nu numai. Toti cei interesati sunt incurajati sa surprinda imagini de pe strada, din scoala, liceu, campus sau imagini din calatoriile lor care sa reflecte modul in care comunitatile locale respecta, sau nu, mediul inconjurator.

ECDL ROMANIA, prin campania “Click pe verde!” isi propune sa ofere fiecărui individ posibilitatea de a manifesta o atitudine personala, responsabila fata de mediul in care traieste, dar si sa inteleaga mai bine rolul tehnologiei, al computerului ca sursa de informare si comunicare in a schimba in bine mentalitati.

Astfel, prin sustinerea proiectului Guerilla Verde, ECDL ROMANIA continua misiunea pe care si-a propus-o, exprimand inca o data preocuparea pentru promovarea educatiei tinerilor prin intermediul activitatilor culturale si ecologice.

Bucuresti, 22.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *