free download 78 travel guides written by experts

ECDL ROMANIA sustine Cupa Academiei 2009

In perioada 10 – 15 mai 2009 se desfasoara in Bucuresti competitia Cupa Academiei 2009, cel mai mare eveniment sportiv din mediul universitar. ECDL ROMANIA este alaturi de studentii participanti, care au posibilitatea sa interactioneze indiferent de universitatea la care studieaza.

Prin sloganul ”THINK GREEN.PLAY,WIN!”, toti studentii din capitala sunt invitati sa participe, in perioada 10-16 mai, la competitii sportive de toate genurile: fotbal, streetball, laser tag, biliard, bowling, tenis de masă, graffiti, concurs de role, treasure hunt.
Cupa Academiei este mai mult decat o competitie sportiva, este terenul de sport pentru orice student care spune NU unei vieti sedentare, care vrea sa isi consume in mod benefic energia si creativitatea specifice varstei.

ECDL ROMANIA sustine aceasta initiativa organizata de Asociatia Studentilor Economisti din Romania-ASER, implicandu-se direct, ca partener oficial al evenimetului, care se doreste a fi o platforma de comunicare si relationare intre toti tinerii.

Bucuresti, 13.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *