free download 78 travel guides written by experts

ECDL ROMANIA si Asociatia DaAfaceri – “Vaneaza un viitor de succes!”

ECDL ROMANIA si DaAfaceri isi propun sa vina in sprijinul studentilor prin organizarea conferintei “Vaneaza un viitor de succes!” in cadrul careia se vor puncta diverse teme privind dezvoltarea profesionala, mijloacele necesare si adaptabilitatea studentilor la mediul de afaceri actual.

Dezbaterea va avea loc vineri, 14 noiembrie incepand cu ora 15:00 in cadrul Facutatii de Cibernetica a ASE Bucuresti.
 
Prin organizarea acestui eveniment ECDL ROMANIA si Asociatia DaAfaceri urmaresc cultivarea si dezvoltarea platformei de comunicare intre studenti prin schimbul de idei si experienta in domeniu, precum si cresterea increderii in propriile abilitati profesionale. De asemenea, se doreste si dezvoltarea comunicarii intre studenti si mediul de afaceri din Romania.
 
Studentii vor putea adresa intrebari care sa le clarifice drumul spre un viitor mai sigur domnului Florin Pogonaru, presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania, invitatul principal al dezbaterii. Alaturi de acesta, reprezentanti ai ECDL ROMANIA si studentilor economisti vor incerca sa promoveze in randul tinerilor care doresc sa intre cu succes in mediul de afaceri, spiritul libertatii de a alege, a entuziasmului participarii la materializarea ideilor, ambitia de a deveni profesionisti si invatarea continua.

Dezbaterea “Vaneaza un viitor de succes!” este primul eveniment de acest tip organizat de ECDL ROMANIA in colaborare cu Asociatia DaAfaceri in Universitatea "ASE" din Bucuresti, fiind un plus de inovatie in mediul academic.

Conceptul de dezbateri ofera un mediu propice in care nu exista constrangeri legate de competitie, in acest fel experienta reprezentand cel mai mare castig pentru studentii dornici sa isi impartaseasca ideile.

Prin acest gen de dezbateri ECDL ROMANIA si Asociatia DaAfaceri aduc in atentia studentilor cateva modalitati de dezvoltare profesionala, precum certificari recunoscute international care sa le ofere o sansa mai buna la angajare, sansa de a obtine o bursa, cresterea perspectivelor de promovare in cariera prin dovedirea abilitatilor in utilizarea calculatorului si cunoastrere unei limbii straine, precum si posibilitatea de a se dezvolta profesional si personal pe un anumit domeniu dorit.

Bucuresti, 11.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *