metalshow

ECCO Touch 45 WS

Fii stylish si la inaltime in aceasta vara!

Nu vei gasi incaltaminte mai potrivita pentru vara aceasta decat sandalele ECCO Touch 45 WS! Sunt varianta moderna a clasicelor sandale-platforma, elegante dar cu un twist modern, usoare si flexibile, astfel incat sunt usor de purtat in orice situatie, de dimineata pana seara. Platforma de 45 mm alungeste si subtiaza piciorul, creand o silueta feminina potrivita atat pentru tinutele de birou, cat si pentru cele casual.

Sandalele cu cureluse incrucisate pe picior sunt printre cele mai hot tendinte ale verii, iar cele ale sandalelor ECCO Touch 45 WS sunt confectionate din piele nubuc de vitel, ceea ce le face moi si flexibile, mai rezistente si foarte confortabile pentru picior. Platforma sofisticata de 45 mm vine sa completeze cu o nota in stil vintage designul deosebit al acestor sandale.

Disponibile pe alb si intr-o nuanta calda de lime, sandalele ECCO Touch 45 WS arata perfect in combinatie cu rochii de vara inflorate si vaporoase sau cu pantaloni scurti, clasici, iar platforma confortabila de 45 mm iti asigura confortul de care ai nevoie pentru a-ti "inalta" stilul!

Noile sandale ECCO Touch 45 WS sunt disponibile in toate magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.

Bucuresti, 09.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *