free download 78 travel guides written by experts

ECCO Thermal Comfort… și goana după cadouri devine o joacă

În această perioadă pregătirile de Crăciun sunt în toi, fie că vrei să cumperi cadouri pentru tine, prieteni sau cei dragi. Drumuri peste drumuri, iar vremea de afară nu te ajută deloc. Tu însă, ca orice gift hunter profesionist, îți faci planul de ”călătorie” în agitația orașului și alegi rutele cele mai bune.

Te echipezi cu haine groase, alegi ruta cea mai bună și nu uiți de cel mai important trick pentru drumurile tale: încălțămintea ECCO Thermal Comfort.

Pentru noi, confortul tău este un laitmotiv. Indiferent de sezon, colecția ECCO Thermal Comfort îți va menține picioarele calde în timp ce tu ești în căutarea cadoului perfect.

Călduroase, confortabile și fashionable

Pentru orice iubitor de confort și stil, ECCO Thermal Comfort oferă o izolare excepțională împotriva frigului datorită căptușelii din lână naturală. Deși străzile orașului sunt pline de zăpadă și gheață, tu nu ai nicio grijă pentru că tălpile inovatoare îți oferă o izolare de 360 de grade în orice moment!

ECCO Thermal Comfort

În plus, ECCO Thermal Comfort nu face compromisuri în ceea ce privește stilul, iar tu te bucuri de un super look și de o funcționalitate potrivită sezonului rece.

Pentru că această colecție oferă o serie de siluete formale, dar și casual, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, tu te poți bucura la maxim de căldură, confort și stil. Alege ECCO Thermal Comfort!

ECCO Thermal Comfort îți permite să mergi cu încredere pe străzi înghețate și alunecoase.
Slalomul prin zăpadă și gheață va fi o plăcere, deoarece ECCO Thermal Comfort folosește tehnologia ECCO FLUIDFORM ™ direct comfort. Aceasta oferă un echilibru ideal de amortizare și aderență pe orice tip de teren.

Ai bifat ECCO Thermal Comfort pe lista ta de cadouri?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *