free download 78 travel guides written by experts

ECCO sarbatoreste 10 ani de existenta in Romania

In luna octombrie, brandul danez de incaltaminte si accesorii ECCO aniverseaza 10 ani de existenta in Romania si va sarbatori acest lucru in toate magazinele ECCO din tara, in weekendul 18-19 octombrie 2014.

Brandul danez ECCO, cu originile in orasul Bredebro, produce incaltaminte inca din 1963. Filozofia companiei se concentreaza pe piciorul uman, constructia acestuia si miscarea lui naturala fiind punctul de pornire pentru orice model nou creat.

ECCO a patruns pe piata din Romania in anul 2004, odata cu distributia primelor produse ECCO pe piata din Romania, in Cluj Napoca. In urmatorii cinci ani, ECCO a deschis alte 12 magazine in cele mai mari orase din Romania: Bucuresti, Constanta, Iasi si Timisoara.

In 2012, brandul danez a deschis primul sau magazin UNITY din Romania, la Iasi, si a lansat magazinul online www.ecco-shoes.ro, iar in 2013 a inaugurat prima sa unitate stradala din Romania, in orasul Brasov.

In 2014, ECCO a deschis alte 3 magazine in tara – doua in Bucuresti, unul in Targu Mures – si pregateste deschiderea primului magazin din Sibiu.

Astfel, la aniversarea a 10 ani de existenta in Romania, reteaua ECCO va ajunge la un numar de 20 de magazine, dintre care 9 deschise in Bucuresti (in Baneasa Shopping City, Galeriile Carrefour Feeria, Centrul Comercial Promenada Mall, AFI Palace Cotroceni, Sun Plaza Mall, Centrul Comercial Orhideea, Centrul Comercial Plaza Romania, Centrul Comercial Bucuresti Mall, Fashion House Outlet), diferenta de 11 magazine ECCO situandu-se in orasele Cluj Napoca (Iulius Mall, Polus Center, str. Tudor Vladimirescu FN) Constanta (Tomis Outlet Mall, City Park Mall), Iasi (Palas Mall, Outlet Felicia Shopping Center), Timisoara (Iulius Mall), Piata Sfatului Brasov, Targu Mures (Galeria Comerciala Promenada Mall) si Sibiu.

Astazi, ECCO se afla in top 3 al celor mai mari producatori de incaltaminte din lume, produsele ECCO putand fi gasite in 91 de tari din intreaga lume. In plus, ECCO este unul dintre putinii producatori mari de incaltaminte care detin si controleaza fiecare pas al procesului de productie.

In perioada 18-19 octombrie ECCO, va asteapta in magazinele sale din toata tara pentru a sarbatori impreuna 10 ani de ECCO in Romania, cu 20% REDUCERE la toate articolele, cadou umbrela ECCO, baloane pentru copii, sampanie si ciocolata.

Bucuresti, 17.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *