Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

ECCO ofera cea mai tare incaltaminte de pe planeta

ECCO cucereste noi teritorii cu ultima sa inovatie : seria X. Incaltamintea din aceasta categorie asigura performanta  unei miscari confortabile in orice expeditie, chiar si la 3000 de metri in Himalaia

In aceasta iarna, ECCO propune pasionatilor de munte o combinatie de caracteristici unica pentru reusita oricarei vacante: talpa Vibram confera aderenţa maxima pe orice tip de suprafata si in orice condiţii climaterice; membrana Gore-TEX  asigura impermeabilitate 100% si, in acelaşi timp, lasa piciorul sa respire; pielea de Yak este de 3 ori mai rezistenta fata de orice alt produs outdoor de pe piata, iar talpa injectata PU, sporeste confortul prin ameliorarea socurilor si flexibilitate. Cele trei tipuri de incaltaminte din seria X se bazeaza pe tehnologia RECEPTOR® dezvoltata in cursul faimoasei expeditii Sirius din 2000 in Groenlanda. Echipati cu unul din performerii remarcabili ECCO – gheata Sirius pentru supravietuire – echipa Expeditiei Sirius 2000 a pornit intr-o traversare monumentala  a  celor 3.500 de km  din Groenlanda. Toti membrii, inclusiv Printul Frederik al Danemarcii, au laudat ECCO Sirius 2000 pentru oferirea confortului de ultima ora in conditii extreme. Folosind experienta de nepretuit castigata in expeditia Sirius, ECCO a dezvoltat apoi seriile X.

Rezultatul este o încăltaminte ce iti permite sa profiţi la maxim  de posibilitatile tale si ale naturii, iar cadourile primite de la ECCO in luna decembrie te ajuta in atingerea scopului propus.

Bucuresti, 7.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *