free download 78 travel guides written by experts

ECCO a sarbatorit 10 ani la Bucuresti Mall si Plaza Romania

În weekendul 18 – 19 octombrie brandul danez de încălţăminte şi accesorii a aniversat 10 ani de existență în România, oferindu-le clienților celor două centre comerciale 20% reducere la toate articolele, umbrele ECCO gratuite, baloane pentru copii, şampanie și ciocolată.

În luna octombrie, ECCO celebrează 10 ani de existenţă în România şi a sărbătorit acest lucru și în magazinele deschise recent în București Mall și Plaza România. Numeroși clienți ai celor două centre comerciale au beneficiat weekendul trecut de 20% reducere la toate articolele, umbrele ECCO oferite drept cadou, baloane pentru copii, şampanie si ciocolată.

ECCO a pătruns pe piaţa din România în anul 2004, odată cu distribuţia primelor produse ECCO pe piaţa din România, în Cluj Napoca. În următorii cinci ani, ECCO a deschis alte 12 magazine în cele mai mari orașe din România: București, Constanța, Iași și Timișoara. Extinderea a continuat cu deschiderea, în 2014, a două magazine în principalele mall-uri din Capitală. În București Mall, magazinul ECCO, aflat la parter, are o suprafață de 100 de metri pătrați. Cel din Plaza România are peste 95 de metri pătrați și se află la primul etaj. Deschiderea celor două magazine a făcut parte din strategia de extindere și modernizare a Plaza România și București Mall.

Azi, ECCO se află în top 3 al celor mai mari producători de încălţăminte din lume, brandul fiind prezent în 91 de ţări din întreaga lume. În plus, ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie.

Bucuresti, 23.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *