free download 78 travel guides written by experts

EBS: venituri mai mari cu 21% fata de 2010

Grupul EBS, furnizor de servicii şi soluţii software, a raportat în trimestrul 1 anul curent o cifră de afaceri de 2 mil EUR, în creştere cu 21% faţă de aceeaşi perioadă din 2010.

În aceiaşi perioadă, cifra de afaceri pe extern a crescut cu 25% în condiţiile în care contextul economic dificil de pe plan local a determinat o scădere cu 15% a cifrei de afaceri pe piaţa internă.

Creşterea înregistrată pe extern a fost determinată de extinderea portofoliului de clienţi, intensificarea colaborării cu SAP AG pe partea de dezvoltare software şi Application Management şi diversificarea serviciilor oferite clienţilor deja existenţi.

În portofoliul de clienţi EBS România s-au adaugat în 2010 nume precum TDS Fujitsu, EnBW, Wittenstein, SNP, Realtech – pe piaţa externă, respectiv JRL Edition, Girod Semnalizare Rutiera, Cableteam – pe piaţa internă.

În prezent numărul de angajaţi şi colaboratori permanenţi ai companiei clujeane a ajuns la 430 de oameni. “Pentru anul 2011 ne propunem atingerea unei cifre de afaceri de 8,7 Mil EUR şi creşterea numărului de angajaţi la 500” declară Daniel Metz, CEO EBS România.

Bucuresti, 28.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *