metalshow

EBS Romania pe locul 5

pe piaţa furnizorilor de aplicaţii software integrate de tip ERP

EBS Romania, producătorul sistemului ERP Clarvision deţine locul 5 pe piaţa furnizorilor de aplicaţii software integrate de tip ERP

Studiul efectuat de IDC referitor la piaţa EAS (Enterprise Application Suite) din România şi evoluţia acesteia în 2005 relevă o tendinţă de creştere: comparativ cu 2004, piaţa soluţiilor informatice integrate din domeniul economic a înregistrat un salt semnificativ, de 27,45% şi o valoare de peste 45 milioane de dolari. Este o piaţă care a ajuns la maturitate, existând deja peste 50 de companii care oferă soluţii ERP. Industriile cele mai dinamice din punctul de vedere al implementării unei soluţii software integrate de gestiune a resurselor întreprinderii (ERP) au fost în 2005 utilităţile, cele producătoare (prelucrătoare şi manufacturieră), care reprezintă 26% din piaţa de EAS. Analiza pieţei în funcţie de mărimea întreprinderilor arată că 45% din piaţa EAS o reprezintă segmentul companiilor medii şi mari.

EBS Romania, compania de software care a dezvoltat sistemul ERP Clarvision se situează, conform aceluiaşi studiu, pe locul 5, înregistrând o creştere de 2 locuri faţă de anul precedent. Astfel, ERP-ul Clarvision confirmă că este un sistem software matur, de calitate, care se pliază pe nevoile şi specificul domeniului industrial. Acesta a câştigat un portofoliu semnificativ de clienţi printre firmele de producţie din ţară, la ora actuală numărând peste 600 de utilizatori.

Ramurile industriale în care Clarvision a fost implementat sunt: construcţii de maşini şi confecţii metalice, prelucrarea metalelor, prelucrarea lemnului şi fabricarea mobilei, utilaj tehnologic, piese şi maşini agricole, piese, echipamente şi accesorii  auto, mase plastice, porţelan şi ceramică, aparate şi echipamente electrice/ electronice, materiale de construcţii.

Bucuresti, 13.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *