free download 78 travel guides written by experts

EBS Romania – locul 9 în topul “Capital” al celor mai buni angajatori

Compania software EBS România s-a clasat pe locul 9 în “Top 100 cele mai bune companii pentru care să lucrezi”, realizat de revista Capital. Compania EBS este prima companie clujeană şi singura din domeniul IT situată in top 10.

Aflată pentru al 3-lea an consecutiv în acest top, anul acesta a urcat cu 36 de poziţii faţă de 2007, când ocupa locul 45.

Dincolo de beneficiul de imagine obţinut prin prezenţa EBS în acest top, rezultatele furnizate de realizatorii studiului arată că angajaţii EBS apreciază condiţiile de muncă oferite de companie, pachetul şi avantajele salariale, calitatea colaborării în cadrul companiei şi condiţiile de dezvoltare profesională.

“Am încercat să creăm în interiorul companiei un climat de muncă stabil, entuziast şi stimulativ. Angajaţii reprezintă cheia succesului şi totodată plusul de valoare al companiei noastre. Ne bucură acest loc obţinut tocmai pentru că e o dovadă în plus a faptului că valorile şi cultura noastră organizaţională sunt un factor de competitivitate şi un element strategic deosebit de important. Mizăm foarte mult pe dezvoltarea unei companii în care angajatul să se simtă parte din structura organizaţională, nu doar o cifră din totalul angajaţilor. Vrem ca EBS-ul să fie, pentru toţi oamenii care o formează, o adevarată experienţă de viaţă!” – Daniel Metz, Director General EBS România.

Promovat sub sloganul "Angajaţii au decis", "Top 100 cele mai bune companii pentru care să lucrezi" este un studiu profesionist care şi-a propus şi a reuşit să surprindă cât mai multe aspecte referitoare la gradul de satisfacţie a angajaţilor situaţi pe poziţii medii de conducere (middle management) faţă de companiile în care lucrează.

La această ediţie a topului au fost invitate să participe peste 360 de companii, printre cei mai importanţi jucători din diverse domenii de activitate din România. Principalul criteriu de selecţie a fost numărul de angajaţi (cel puţin 100) şi minimum 20 middle manager.

Bucuresti, 08.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *