free download 78 travel guides written by experts

EBS isi consolideaza pozitia pe piata prin incheierea parteneriatului cu SAP

SAP România şi EBS România au semnat un acord de parteneriat prin care EBS va obţine statutul de Partener Value Added Reseller SAP. În acestă calitate, EBS România este autorizată să comercializeze, implementeze şi să asigure suportul pentru soluţiile ERP SAP, în special pentru soluţia SAP Business All-in-One.

Acest parteneriat vine ca o dezvoltare firească după cei 7 ani de experienţă în implementare de sisteme informatice integrate de tip ERP pe piaţa din România, experienţă combinată cu expertiza SAP dobândită de EBS pe pieţele vest-europene.

“Am demarat parteneriatul cu SAP pentru a ne consolida poziţia pe care o avem la ora actuală pe piaţa de ERP locală. Vom avea practic în portofoliul nostru de produse şi servicii două sisteme de tip ERP complementare. În felul acesta creştem semnificativ numărul de companii din România pentru care putem oferi o soluţie. Ne putem acum adresa practic oricărei companii româneşti, indiferent de dimensiune, cifra de afaceri sau domeniu de activitate”, spune Monica Bîrlea – Business Manager SAP,
EBS România.

Pe plan extern compania clujeană este de câţiva ani implicată în proiecte SAP de mare complexitate, prestând servicii de dezvoltare şi consultanţă în special pentru clienţii din spaţiul vorbitor de limba germană. Aceste proiecte se desfăşoară în baza unor parteneriate strategice (jointventures) încheiate de EBS cu parteneri SAP de renume: MSG Systems RO, ITCOE (IT Center of Excellence) şi GIPRO.

“Ne-am orientat către SAP şi pe piaţa internă şi prin prisma rezultatelor pozitive obţinute pe piaţa externă prin aceste colaborări. Ne-am convins de calitatea şi capabilităţile soluţiei SAP şi credem că este cea mai bună opţiune pentru multe companii din România, de aceea am decis că este o soluţie pe care trebuie să o avem în portofoliul nostru. În contextul economic actual, ne propunem ca până în 2012 să fim unul dintre primii 5 parteneri SAP de pe piaţa din România şi să devenim un reper de profesionalism pe piaţa proiectelor SAP. Apreciem că în 2010, serviciile SAP în România vor reprezenta aproximativ 10-15% din cifra de afaceri a grupului EBS“ a spus Monica Bîrlea – Business Manager SAP, EBS România.

Bucuresti, 17.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *