metalshow

eBanker.ro te invata cum sa NU mai pui mana pe bani

Divizia Web Senior Software a lansat www.eBanker.ro, un instrument util pentru toti cei care vor sa se deprinda sa nu mai puna mana pe bani. Site-ul www.eBanker.ro este un portal informational dedicat produselor de e-banking de pe piata bancara romaneasca, ce se adreseaza tuturor celor care vor sa puna tehnologia in slujba confortului propriu si a economiei de timp.

Conform statisticilor Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, numarul utilizatorilor serviciilor de e-banking in Romania a crescut spectaculos in ultimii ani. Astfel, daca in 2003 numarul acestora era de 18529, in 2004  – 44538 de utilizatori foloseau servicii de e-banking, in 2005 depasindu-se pragul de 100.000 de utilizatori. Valoarea tranzactiilor efectuate online, (exprimate in echivalent euro) a crescut de la nivelul anului 2003, estimata la 20.308.987.478, la o cifra de 65.427.504.401 la nivelul anului 2005. Daca in 2003 erau efectuate 5.498.742 tranzactii online, in 2005 numarul acestora a depasit 11.144.494.

La nivelul primelor 2 trimestre ale anului 2006, statisticile arata ca numarul utilizatorilor a depasit 150.000, au fost efectuate peste 4.000.000 de tranzactii (in lei sau in valuta), de o valoare estimata la 29.731.297.317,77 (Sursa: www.ceris.ro/e-banking/ )

eBanker.ro prezinta: Solutiile eBanking din Romania
Internet Banking, Mobile Banking si Home Banking, pe scurt eBanking, sunt servicii puse la dispozitie de bancile romanesti, solutii in plina ascensiune, descrise pe larg de eBanker.ro. Prin noile instrumente bancare, sunt simplificate operatiunile efectuate de clienti, persoane fizice sau juridice, cum sunt platile facturilor, viramentele, transferurile de bani dintr-un cont in altul etc. eBanker.ro ofera utilizatorilor sai informatii detaliate despre solutiile eBanking ale bancilor din Romania, fiind un consilier in luarea unei decizii optime, la momentul alegerii unui anumit serviciu.

Un instrument modern – serviciul eBanking oferit de bancile din Romania
eBanking este un serviciu destinat persoanelor fizice sau juridice pentru a facilita operatiuni bancare de la distanta, in mediul online, folosind Internet-ul. eBanking este solutia practica si viabila oferita clientilor de catre banci, necesitand un calculator si o conexiune Internet stabila, fara a conta localizarea utilizatorului.
Utilizatorul este incurajat de catre banci sa apeleze la Internet Banking prin perceperea de comisioane mai mici pentru operatiile efectuate online fata de cele desfasurate direct la ghiseu sau telefonic. Prin simplitatea in utilizare, prin gradul ridicat de disponibilitate, asigurarea functionarii sistemului 7/7 – 24/24, securitatea operatiilor etc. Internet Banking devine cel mai bun serviciu oferit de banci.

„eBanker este un proiect ce reprezinta un gest de consecventa cu viziunea noastra asupra dezvoltarii mediilor de afaceri si a instrumentelor financiar-bancare in viitor. Internetul va fi locul in care o mare parte a proceselor intime ale unei afaceri se vor muta, pentru a beneficia de confortul, intimitatea si securitatea pe care acest mediu il ofera pentru succesul unei afaceri. Cifrele arata ritmul rapid in care creste piata romaneasca de e-banking. Ne-am propus sa facem un portal de informare si promovare a acestui gen de produse si servicii, care sa poata fi o sursa de documentare pentru oricine doreste sa afle mai mult despre beneficiile e-banking-ului”, a declarat Florin Secanu, New Business Director la Senior Software.

De ce ai nevoie de eBanker.ro?
Alegerea unei solutii eBanking ofera multiple avantaje, desi contractarea propriu-zisa poate fi un proces complicat, implicand efort financiar si consum de timp. eBanker.ro prezinta detaliat informatiile din ofertele bancilor pentru o buna analiza comparativa a avantajelor si dezavantajelor fiecarui serviciu in parte, din punctul de vedere al clientului direct implicat, fiind un sprijin pentru toti cei care doresc sa beneficieze de avantajele serviciilor de e-banking.

 Bucuresti, 5.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *