free download 78 travel guides written by experts

Early bookingul reduce semnificativ pretul unei vacante

Conceptul de „early booking” se referă la achiziţionarea din timp a pachetelor turistice, clientul care optează pentru rezervarea serviciilor din timp beneficiind de reduceri importante. Pentru cei care au dorit să achiziţioneze vacanţe cu cele mai bune preţuri, în perioada de early booking, agenţia Best Reisen a vândut în acestă primăvară, pachete turistice mai ieftine cu 20%. Pentru clienţii interesaţi, campania Best Reisen de vânzare a pachetelor turistice cu preţuri speciale continuă cu un discount de 15% la tariful de catalog, pentru înscrierile efectuate până în 30 aprilie 2008, inclusiv. Această reducere se aplică la toate destinaţiile tour-operatorului şi la toate datele de plecare din timpul perioadei de vară.
Destinaţiile spre care Best Reisen oferă pachete turistice – Tunisia, Egipt, Turcia şi Grecia – includ pachete ce costă, în perioada ofertelor early booking, pentru o deplasare în luna iunie, în medie cu aproximativ 100 de euro mai puţin faţă de preţul de catalog. Astfel, dacă pentru o vacanţă în Turcia în această perioadă la un hotel de 5* all inclusive s-ar plăti 649 de euro plus taxe aeroport, pachetul, rezervat în variantă early booking, va putea fi achiziţionat cu doar 552 de euro plus taxe. Ofertele în iunie pe această destinaţie la un hotel de 4* all inclusive încep acum de la 424 de euro plus taxe. În Tunisia Best Reisen vinde, cu reducerea aferentă early bookingului, pentru un hotel de 3* cu mic dejun şi cină, pachete cu 280 de euro plus taxe aeroport, iar pentru 4* all inclusive, pachete pornind de la 373 euro plus taxe. În Egipt în luna iunie pentru un hotel de 3* demipensiune se plătesc doar 322 de euro, pentru 4* all inclusive 399 euro, iar pentru 5* all inclusive – 535 de euro puls taxe.

„Rezervarea unui pachet turistic prin early booking reprezintă într-adevăr un avantaj deoarece turiştii au posibilitatea de a alege din timp atât destinaţia dorită cât şi data plecării sau hotelul la care doresc să se cazeze. În plus, tarifele acestor pachete sunt foarte atractive” a declarat Csaba Garamszegi, managerul Best Reisen România. „De remarcat este că pachetele achiziţionate în perioada early booking au adesea un preţ mai bun decât vacanţele rezervate în ultimul moment. Suntem conştienţi că odată cu dezvoltarea pieţei de turism din ţara noastră, turiştii se vor îndreapta tot mai mult spre alegerea soluţiei dorite, prin programarea vacanţelor din timp şi selecţia acelei oferte care le va îndeplini cel mai bine aşteptările de confort şi calitate”, a adăugat Csaba Garamszegi.

„De altfel, această înclinaţie spre adoptarea early bookingului este relevată şi de cifre. Dacă în 2007 în perioada de early booking s-au înscris 870 de turişti pentru una din vacanţele oferite de Best Reisen, în 2008, până în prezent, numărul acestora depăşeşte 2300, creşterea de 264% fiind sugestivă pentru modificarea tendinţelor de achiziţie a vacanţei. Promoţia continuă însă până în 30 aprilie şi ne aşteptăm ca numărul de clienţi ai acestor pachete să crească în continuare.” a concluzionat managerul Best Reisen.

Bucuresti, 18.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *