free download 78 travel guides written by experts

Ea e concurenta X Factor care nu isi cunoaste fratele

Mama Mădălinei a născut imediat după cea de-a doua gală a show-ului!

Cea de-a doua gală live a super show-ului X Factor i-a dat mari bătăi de cap Mădălinei Lefter, concurenta de doar 15 ani din echipa lui Dan Bittman. Deşi a cucerit spectatorii cu o interpretare de excepţie, în urma voturilor telespectatorilor, Mădălina a intrat la duel. A reuşit să îşi convingă mentorul că merită să meargă mai departe în show, însă emoţiile unui astfel de moment au copleşit-o pe mama Mădălinei, care urma să aducă pe lume un băieţel. După gală, părinţii Mădălinei au plecat direct la spital, unde a venit pe lume micuţul Andrei David, chiar în ziua de Sfântul Andrei.

„N-am ştiut absolut nimic. Dimineaţa am sunat-o pe mama şi la un moment dat am auzit un plânset de bebe. Abia atunci am înţeles… Abia aşteptam să îl cunosc, aşa că am vorbit cu ei câteva minute pe Skype, iar micuţul avea un tricou cu poza mea, pe care scria «O susţinem pe Mădă». Mi-au dat lacrimile!” povesteşte Mădălina. Pe Mădălina, dar şi pe ceilalţi concurenţi care au avut şansa să ajungă până în cea de-a treia gală a super show-ului X Factor, telespectatorii îi vor revedea în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Mădălina Lefter are 15 ani şi este din Iaşi. A cucerit Italia, la 13 ani marcând o premieră în istoria televiziunii italiene, fiind singurul copil care a încheiat un contract cu postul de televiziune Rai Uno. Mădălina a fost aplaudată de milioane de oameni pentru duetul extraordinar cu Olivia Newton-John. Mãdãlina este şi prima solistã din România care a cântat în duet cu Anastacia, tot când avea doar 13 ani. Acum Mãdãlina are 15 ani şi s-a transformat déjà într-o domnişoarã în toatã regula, pãşind încrezãtoare şi sigurã pe ea pe scena X Factor. Dan Bittman a recunscut-o imediat ce i-a auzit numele: “Eşti acea Mãdãlina Lefter?”. Tânãra concurentã le-a povestit juraţilor întreg parcursul ei: ”Sunt mândrã de mine, cã o româncã din Iaşi a reuşit sã cucereascã Italia!”. Mădălina se mândreşte cu peste 60 de premii muzicale.

Bucuresti, 08.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *