metalshow

E zi de sarbatoare la LIBERTY CENTER

Lori inchide seria de concerte incendiare care au avut loc in fiecare weekend vara aceasta in Liberty Center! Senzationala artista careia nimeni nu ii rezista cand vine vorba de muzica, dans si voie buna vine sa ridice tot mall-ul in picioare ca intr-o zi de sarbatoare! Si are toata lumea motive sa se bucure, pentru ca Liberty Center e gata sa desemneze marele castigator al masinii Citroen C3, pe care a pus-o la bataie in cadrul tombolei “Vrei distractie si shopping?”, desfasurata in perioada 22 mai – 31 iulie.

Duminică, 1 august, cu incepere de la orele 19, te asteptam cu zambetul pe buze si pofta de dans la purtator sa incingem cel putin o hora pe muzica Loredanei. Daca nu pui mana pe masina, iti tinem pumnii sa castigi ultima excursie dintre cele 9 vacante de vis spre destinatiile Grecia si Turcia, oferite de Liberty Center. Loredana va face extragerile mult asteptate, asa ca ar fi bine sa se lase cu o super atmosfera la concertul pe care l-a pregatit, pentru aceia care se vor premiati.

Dupa show, Lori isi asteapta fanii la The Vesper – etajul 2 – pentru o sesiune de autografe si poze.

Iti amintesc ca Liberty Center ti-a pregatit program si sambata, nu doar duminica, fie ca ai planuit sa iesi cu prietenii sau cu familia!

Programul special pentru cei mici desfasurat in fiecare weekend de catre Liberty Center se intinde pe toata vara, iar pe 31 iulie si 1 august te invitam la un nou Atelier de Pictura. Piticii sunt asteptati sa se joace cu pensulele si acuarelele ca pentru o adevarata expozitie!

Pe seara, dam iar tonul cantarilor si ii punem in lumina reflectoarelor pe curajosii care se inscriu la concursul de karaoke. Startul se da la orele 18, iar premiile sunt toate “inghetate”, ca doar e arsita afara.

Te asteptam deci in Liberty Center, sa te racoresti cu evenimentele pe care ti le-am pregatit! de fata, in operare in urmatoarele retele:  Southeastern, Southern, c2c, First Capital Connect,  London’s Overground  Services si in Provincia Gauteng, Africa de Sud.

Bucuresti, 28.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *