free download 78 travel guides written by experts

“E vremea acoperisului Lindab!” – o campanie plina de culoare

· Reducere de 25% la sistemele rezidenţiale Nordic 400 şi jgheaburi şi burlane, în orice combinaţie de culori

Lindab România anunţă cea mai avantajoasă campanie promoţională din această primăvară, sub sloganul „E vremea acoperişului Lindab!”. În perioada 15 martie-15 aprilie, clienţii vor beneficia de reducere de 25% la sistemele de acoperiş din ţiglă metalică Nordic 400, împreună cu sistemele de jgheaburi şi burlane, în orice combinaţie de culori, în limita stocului disponibil.

„Am iniţiat această campanie la începutul primăverii, momentul în care fiecare proprietar de casa începe sau continuă construcţia avută în plan. Mai mult decat atât, având în vedere că vremea se încălzeşte şi, odată cu ea, devenim mai relaxaţi şi mai plini de imaginaţie, am decis să dăm mână liberă în totalitate clienţilor. Dacă până acum promoţiile Lindab propuneau anumite combinaţii de culori, „E vremea acoperişului Lindab” înseamnă maximă libertate creativă, toate culorile fiind disponibile”, a declarat Graţiela Dolea, Consultant Vânzări Rezidenţiale, Divizia Profile, Lindab România.

Promoţia este susţinută de o amplă campanie de promovare, îndeosebi pe o varietate de staţii radio din întreaga ţară, prin spoturi dedicate personalizate pentru partenerii Lindab. De asemenea, clienţii regăsesc informaţii despre campanie atât la punctele de vânzare ale partenerilor, cât şi în mediul online.

Promoţiile sunt valabile numai prin reţeaua de parteneri naţionali Lindab.

Bucuresti, 15.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *