free download 78 travel guides written by experts

E! va difuza al 4-lea sezon din seria de succes Total Bellas

E! Entertainment anunță al patrulea sezon, din 20 ianuarie de la 22:00, al seriei de succes Total Bellas urmărind în continuare viața vedetelor WWE® Nikki Bella® și Brie Bella®. În sezonul 3 publicul a urmărit-o pe Nikki cum a decis să anuleze grandioasa nuntă, pe Brie care a jonglat cu datoriile de mamă și femeie de afaceri și spectaculoasa întoarcere în ringul WWE a lui Daniel Bryan®. Telespectatorii au văzut deasemenea, cum Nikky și Brie s-au dezvoltat în plan profesional și au lansat Birdiebee și Belle Radici – branduri de vin.

“Sinceritatea cu care Nikki și Brie tratează problemele pe care le întâlnesc și felul în care sărbătoresc succesul cu fanii lor au fost ingredientele de succes ale emisiunii Total Bellas” a declarat Amy Introcaso-Davis, Executive Vice President, Development and Production pentru E! “Gemenele Bella întruchipează femeile independente și puternice care sunt foarte apreciate aici, la E! și suntem foarte curioși să vedem ce a rezervat pentru ele viitorul.”

“Sunt foarte fericită că vom produce un nou sezon din Total Bellas și sper ca povestea nostră să continue să inspire, să motiveze și să ne permită să ne conectăm cu fanii noștri.” a declarat Brie Bella. “Aștept cu nerăbdare să împărtășesc următorii pași cu fanii. Vă promit distracție, adevăr și aventură” a adaugat Nikki Bella.

Total Bellas s4

Total Bellas este produs de WWE și Bunim/Murray Productions iar Gil Goldschein, Russell Jay și Farnaz Farjam Chazan sunt producători executivi pentru Bunim/Murray Productions iar Kevin Dunn este producător executiv WWE. Nikki Bella și Brie Bella sunt deasemenea producători executivi.

Urmăriți Total Bellas și pe social media:
Facebook: https://www.facebook.com/totalbellas/
Twitter: https://twitter.com/total_bellas?lang=en
Instagram: https://www.instagram.com/totalbellas/?hl=en

În România E! se găsește în oferta următorilor furnizori de televiziune: RCS-RDS (DIGI), Telekom România, UPC România, NextGen, Orange, Ines.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *