Shadow

E! prezinta, in premiera, al doilea sezon al show-ului „Eric&Jessie: Game On”,

in fiecare duminica, de la ora 22:00, din 11 mai

Începând de duminică, 11 mai, de la ora 22:00, E! va difuza episoade noi ale show-ului Eric&Jessie: Game On, despre viața unui cuplu iubit al americii: cântăreața de muzică country Jessie James și vedeta fotbalului american Eric Decker.

În primul sezon al show-ului, am aflat mai multe despre relaţia fierbinte a cuplului care se pregătea de nuntă, încercând să își împartă timpul între carieră, familie şi prieteni. În cel de al doilea sezon, viața celor doi tineri căsătoriți care locuiesc în casa lor de vis din Denver trece prin schimbări majore! Eric și Jessie se pregătesc să devină părinți, iar sosirea pe lume a bebelușului lor este foarte aproape. De asemenea, cariera sportivă a lui Eric va trece prin etape extrem de importante.

Urmăriți îndeaproape părerile lor fermecător de sincere despre viaţă, dar și felul în care încearcă să facă față provocărilor din carieră, schimbărilor din viața personală și statutului de tineri părinți în noile episoade din sezonul 2.

Nu uitați: duminică, 11 mai, de la ora 22:00, începe în premieră la E! sezonul 2 al show-ului Eric&Jessie: Game On. Episoadele vor fi difuzate săptămânal.

Bucuresti, 06.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *