free download 78 travel guides written by experts

E! News se desparte de un indragit membru al familiei: Terrence Jenkins paraseste emisiunea

Terrence Jenkins a anunţat că va părăsi emisiunea E! News, după aproape trei ani de când este co-prezentatorul acesteia, pentru a se concentra full-time pe producţie şi actorie, descriindu-şi decizia de a face următorul pas în carieră drept una „incitantă, dar şi dulce-amăruie”.

Actorul şi scriitorul s-a alăturat postului E! în 2012, prezentând iniţial emisiunea de ştiri alături de Giuliana Rancic, apoi (din vara care a trecut, încoace) alături de Maria Menounos.

„Am început să apar la TV de când aveam 16 ani şi locuiam în Carolina de Nord, am peste 10 ani de când fac televiziune”, a spus Terrence pentru E! News. „17 ani e o perioadă lungă de timp şi cred că, pentru a putea evolua ca om, este important să încerci lucruri noi, să-ţi asumi noi provocări şi să-ţi creezi noi visuri. În concediul pe care mi l-am luat vara aceasta am produs şi am jucat în primul meu film, a cărui lansare abia o aştept, la începutul anului 2016. Se cheamă The Perfect Match. Ştiam că va trebui să părăsesc emisiunea pentru a promova filmul… Mi s-au oferit o mulţime de şanse în domeniu, atât în spatele, cât şi în faţa camerei de filmat. Aşa că, acestea fiind zise, astăzi am vrut să anunţ pe toată lumea că voi pleca de la E! News”, a spus el.

Părăsirea emisiunii este „o decizie la care m-am gândit mult şi bine”, a mai spus Terrence, căruia i s-au alăturat Maria, Catt Sadler şi Jason Kennedy. „Vă iubesc pe toţi din inimă. Iubesc această echipă, îmi place foarte mult colaborarea cu voi; dar e important pentru mine să evoluez şi am vrut ca alegerea de a părăsi emisiunea să-mi aparţină. Nu am vrut să îmi iau un rămas-bun lung, pentru că ştiu că lui Jason îi va curge o lacrimă şi nu voiam să mă convingă să rămân”, a spus el, zâmbind. „Dar vreau să vă mulţumesc vouă, tututor celor care aţi urmărit emisiunea la care am lucrat atâţia ani. Vă mulţumesc tututor din inimă”, a mai spus el.

„Vreau să spun un lucru: colaborarea cu tine a fost o plăcere absolută, dar mai important de atât este faptul că mi-ai fost un prieten incredibil de când te-ai alăturat echipei, acum câţitva ani”, a adăugat Jason. „Eşti considerat un membru al familiei aici şi vei fi mereu considerat un membru al familiei; şi când lansezi un nou film bun, te aşteptăm să te întorci aici şi să-l promovezi oricând vrei tu”, a adăugat acesta.

Maria a avut aprecieri similare, lăudându-l pe Terrence drept „un om de înaltă clasă”.

„Ştii că nu-mi plac «Adio-urile», Terrence, dar hai să te sărbătorim şi atât – putem face asta în următoarele 24 de ore?”, a întrebat Catt. „Hai să-ţi sărbătorim talentul şi prietenia… lucruri care nu se vor termina aici”.

„Nu, aşa e”, i-a asigurat Terrence pe toţi colegii lui. „Te iubim”, a adăugat Jason.

Terrence – care a mai jucat în Poartă-te ca o doamnă, gândeşte ca un bărbat, Nebunie în Las Vegas şi Iubire în bagaje – tocmai s-a întors de la Festivalul Internaţional de Film din Dubai. The Perfect Match va fi lansat la începutul lui 2016, iar Terrence va mai juca şi într-un episod din sitcomul NBC Truth Be Told. Dar înainte de asta, va merge la Casa Albă, pentru a prezenta o emisiune despre artă şi entertainment.

Bucuresti, 17.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *