free download 78 travel guides written by experts

E-mail facil: Nokia lanseaza doua dispozitive din gama Eseries

optimizate pentru e-mail personal şi de afaceri

Având un design subţire şi elegant, computerele multimedia Nokia E71 şi Nokia E66 oferă acces facil la o gamă largă de soluţii e-mail, inclusiv Microsoft Exchange

Nokia a lansat astăzi Nokia E71 şi Nokia E66, cele mai noi dispozitive optimizate pentru e-mail din gama Eseries. Elegantul Nokia E71 dispune de tastatură QWERTY completă, iar Nokia E66, un dispozitiv caracterizat prin stil, dispune de mecanism de deschidere de tip glisant şi oferă suport pentru o gamă largă de soluţii de e-mail pentru afaceri precum Microsoft Exchange, cea mai utilizată soluţie de e-mail corporativ la nivel global. Preţul estimativ al dispozitivelor Nokia E71 şi Nokia E66 este de 350 EUR, sumă care nu include taxele şi subvenţiile aplicabile produselor. “Nokia E71 şi Nokia E66 au fost concepute pentru cei cu un stil de viaţă activ, care doresc acces facil şi rapid la e-mailul de serviciu şi la cel personal, oriunde s-ar afla. Aceste dispozitive răspund solicitărilor venite din partea utilizatorilor, agenda şi contactele putând fi activate acum prin simpla atingere a unei taste,” a declarat Søren Petersen, Senior Vice President, Devices, Nokia. “De asemenea, oamenii îşi doresc dispozitive elegante, cu finisaje de calitate şi interfaţă intuitivă. Am ales să utilizăm oţelul inoxidabil ca material de bază pentru aceste dispozitive deoarece acesta conferă un plus de rezistenţă şi eleganţă. În plus, Nokia E71 şi Nokia E66 dispun de cele mai noi şi mai populare funcţii complete multimedia.”

Acces la e-mail printr-o singură tastă
Nokia E71 şi Nokia E66 sunt complet echipate pentru instalarea şi utilizarea facilă a soluţiilor de e-mail personal şi de afaceri. Cei care utilizează Microsoft Exchange la birou pot accesa mesajele e-mail prin intermediul soluţiei mobile Mail for Exchange preinstalată pe Nokia E71 şi Nokia E66. Datorită celor două dispozitive utilizatorii dispun de acces fiabil şi în timp real la e-mail, agendă, contacte şi lista de sarcini şi pot descărca direct pe dispozitiv fişiere ataşate în formatele Word, Excel, Powerpoint şi PDF.

Nokia E71 şi Nokia E66 oferă suport pentru conturi de e-mail de la peste 1000 de furnizori de Internet din întreaga lume precum Gmail, Yahoo! şi Hotmail. În plus, Nokia E71 şi Nokia E66 oferă suport pentru soluţia de e-mail Nokia Intellisync Wireless, precum şi pentru soluţii de la terţi, ca de exemplu System Seven şi Visto Mobile. Ambele dispozitive dispun de un nou mod de comutare care permite vizualizarea separată a afişajelor cu conţinut de serviciu şi a celor personale.

"Datorită utilizării extinse a aplicaţiilor de e-mail mobil şi accesului la aplicaţii de tip wireless, compania Nokia ocupă o poziţie de lider datorită portofoliului bogat de terminale de top care vin în întâmpinarea cerinţelor utilizatorilor care îşi doresc dispozitive din gama high-end şi ale profesioniştilor care lucrează în domeniul mobil," a declarat Andrew Brown, Director, Wireless Enterprise Strategies Global Wireless Practice, Strategy Analytics.

Instrumente sofisticate, design la exterior, cât şi în interior
Având o carcasă din oţel inoxidabil, disponibilă în două culori – gri argintiu şi argintiu deschis, cu elemente grafice gravate, Nokia E71 îmbină calitatea şi măiestria specifice Nokia. Finisajele metalice moderne ale dispozitivului Nokia E71 sunt completate de afişajul în culori vii şi interfaţa intuitivă, foarte uşor de utilizat. Conceput atât pentru utilizarea cu o singură mână cât şi cu ambele mâini, Nokia E71 dispune de un design ergonomic, care se evidenţiază prin forma subţire şi tastatura dedicată.

Nokia E66 dispune de un design premium, cu accente din oţel inoxidabil şi mecanism glisant de înaltă precizie. Având aceleaşi funcţii cheie ale dispozitivului Nokia E71, printre care agenda şi lista de contacte optimizate şi moduri de afişare cu meniuri iniţiale personalizabile, Nokia E66 dispune de funcţii suplimentare unice precum senzorul de orientare care permite în mod automat vizualizarea pe întreg ecranul şi anulează sunetul de apel atunci când dispozitivul este întors cu partea frontală în jos. Disponibil în două culori, gri argintiu şi argintiu deschis, Nokia E66 se remarcă drept un instrument de afaceri sofisticat, cu un design deosebit.

Divertisment mobil
Pe lângă aplicaţii de gestionare a aplicaţiilor de e-mail şi a informaţiilor de ordin personal, Nokia E71 şi Nokia E66 oferă, după cum era de aşteptat, suport pentru cele mai noi servicii de la Ovi precum hărţi, muzică şi împărtăşire de fişiere multimedia. De asemenea, cele două dispozitive dispun de conectivitate HSDPA, WLAN şi 3G, aplicaţii pentru navigaţie A-GPS (Assisted GPS) şi Nokia Maps, music player şi suport pentru memorie extensibilă de până la 8GB. În plus, ambele dispozitive sunt echipate cu cameră de 3.2 megapixeli cu focalizare automată.

Dispozitive pentru companii de orice dimensiuni
Utile atât pentru antreprenori cât şi pentru companii mici, Nokia E71 şi Nokia E66 sunt echipate cu o serie completă de funcţii, ideale  pentru companii mari, precum funcţia preinstalată de criptare a memoriei dispozitivului şi a cartelei de memorie. Ambele dispozitive oferă suport pentru VPN (Virtual Private Network) care asigură accesul la reţeaua companiei şi pentru funcţia de blocare şi ştergere de date pentru protejarea informaţiilor companiei. Integrând tehnologii importante care le permit departamentelor IT să gestioneze eficient setările de securitate şi aplicaţiile corporative, precum şi funcţiile avansate de date şi de voce, Nokia E71 şi Nokia E66 completează gama de dispozitive Eseries care oferă suport pentru implementarea de soluţii destinate mediului de afaceri.

Accesorii cu stil
Tot astăzi Nokia a lansat astăzi o serie de accesorii destinate dispozitivelor Nokia E71 şi Nokia E66. Setul auto Nokia CK-100 şi setul auto cu afişaj Nokia CK-600 sunt uşor de utilizat şi de instalat, iar software-ul acestora poate fi actualizat la fel de uşor. Setul auto Nokia CK-100 dispune de aplicaţia de ghidare vocală Nokia Talk şi telecomandă, iar setul auto cu afişaj Nokia CK-600 dispune de afişaj color detaşabil şi telecomandă cu taste iluminate pentru gestionarea activă a apelurilor. Pentru un plus de mobilitate, Nokia a lansat elegantul set cu cască Bluetooth Nokia BH-212, suportul mobil Nokia CR-106 pentru Nokia E71 şi suportul mobil Nokia CR-105 pentru Nokia E66.

Wong Soon Nam, Vice President, Consumer Marketing, SingTel, a declarat: "Utilizatorii noştri vor beneficia de soluţii superioare de e-mail wireless eficiente din punct de vedere al costurilor prin intermediul serviciului de Internet în bandă largă Broadband on Mobile de la SingTel şi al dispozitivelor din gama Nokia Eseries. Acestea oferă un avantaj competitiv precum şi posibilitatea de a accesa informaţii importante în mediul mobil, oferind astfel maximum de mobilitate în afaceri."
"Nokia E71 şi Nokia E66 dispun de toate elementele care definesc şi susţin brandul Nokia: calitate, fiabilitate şi uşurinţă în utilizare,” a declarat Lucio Golinelli, Executive Vice President, Sales, Consumer Domestic Mobile Services, Telecom Italia. “Utilizatorii noştri sunt interesaţi de funcţionalitate, dar şi de design, iar Nokia E71 reprezintă îmbinarea perfectă a celor două atribute, fiind un concept nou şi totdată un nou mod de lucru.”
 
 “Extinderea mobilităţii corporative a dus la creşterea cerinţelor utilizatorilor pentru noi soluţii şi dispozitive. Într-o eră a comunicării, noile dispozitive din gama Eseries, Nokia E71 şi Nokia E66 îndeplinesc cerinţele privind activitatea profesională şi divertismentul mobil ale diverselor profiluri de utilizatori,” a declarat Paulo Cesar Teixeira, VP, Operations, Vivo.
Pentru a consulta materialele pentru presă, vă rugăm să vizitaţi www.nokia.com/press/ . Pentru fotografii la calitate de tipar,  vă rugăm să vizitaţi www.nokia.com/press/photos.
Conferinţa de presă va fi disponibilă la cerere la //events.nokia.com începând cu data de 17 iunie.

Despre S60
Bazată pe sistemul de operare Symbian, platforma S60 este software-ul numărul 1 în lume pentru telefoane inteligente, licenţa sa fiind deţinută de cei mai importanţi producători de pe piaţa telefoanelor mobile. Până în ianuarie 2008 au fost livrate peste 150 de milioane de dispozitive echipate cu platforma S60. Flexibilitatea platformei S60 permite utilizarea a diverse configuraţii software şi variante de design hardware. Această calitate a platformei S60 este demonstrată de numărul extins de dispozitive S60 deja disponibile pe piaţă. Prin interfaţa sa cu utilizatorul, distinsă cu premii, suportul extins pentru noi servicii mobile şi potenţialul de inovaţie pentru soluţii dezvoltate în parteneriat, S60 constituie o oportunitate de afaceri deschisă şi scalabilă pentru operatorii de telefonie mobilă şi pentru dezvoltatori. Pentru informaţii suplimentare despre S60 şi despre comunitatea S60, vă rugăm să vizitaţi www.s60.com.

Londra, Regatul Unit, 16.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *