free download 78 travel guides written by experts

E! dezvaluie cele mai hot trenduri in moda, frumusete si lifestyle in noua serie „The Fabulist”

În fiecare luni, la ora 22:00, numai la E!

În fiecare săptămână, gazdele Kristin Cavallari şi Orly Shani au alături o serie de specialişti care dezbat, demolează şi declară cine e pe val şi ce va fi la modă mâine

Nu pierdeți luni, 14 aprilie, de la ora 22:00, un nou episod al emisiunii săptămânale The Fabulist – o jumătate de oră de cultură pop de neratat pentru orice fashionistă. Avându-i drept gazde pe regina culturii pop, Kristin Cavallari, şi pe tânăra creatoare de modă şi concurentă a emisunii Fashion Star, Orly Shani, show-ul The Fabulist reunește săptămânal o serie de specialişti care ştiu bine să ia pulsul trend-urilor mondiale din modă, frumuseţe şi lifestyle. Cu ajutorul editorilor de stil ai eonline.com şi al experţilor de lifestyle care caută, găsesc şi anticipează ce e pe val acum şi ce va fi la modă mâine, gazdele vor prezenta toate trendurile pe care trebuie să le ştiţi chiar acum. Prezentatoarele şi invitaţii lor amuzanţi şi plini de comentarii interesante adună informaţii exclusive în studioul The Fabulist din New York şi poată discuţii animate care îi vor informa şi inspira pe telespectatori. De la mâncare la modă, de la designul interior la cel de pe podiumurile de modă, exploziva emisiuneThe Fabulist va şti tot ce trebuie să ştiţi şi voi.

Debutul emisiunii The Fabulist de la E! are la bază succesul secţiunii The Trend a site-ului eonline.com, destinaţia de lifestyle digitală a momentului, care se ocupă non-stop de modă şi frumuseţe pe site-ul Eonline. The Trend s-a lansat în noiembrie 2012 şi a avut succes în rândul publicului E!, pasionat de lifestyle şi de descoperirea tuturor noilor tendinţe. Odată cu lansarea noii emisiuni pe post, secţiunea The Trend a fost redenumită The Fabulist şi a devenit o platformă online ce oferă fanilor o experienţă complexă, cu oferă informaţii despre modă, frumuseţe, decoraţiuni interioare, călătorii, mâncare, design şi nu numai. Împreună, emisiunea săptămânală, site-ul şi platformele mobile ale E! vor oferi utilizatorilor 7 zile din 7, 24 de ore pe zi, acces la tendinţele vremii şi le va permite să acceseze şi să dea share acestor informaţii.

Ele sunt gazdele voastre:

Kristin Cavallari era în primul an de liceu când au început filmările la primul sezon din reality-show-ul Laguna Beach: The Real Orange County, de pe MTV. Carisma, frumuseţea şi inteligenţa ei au transformat-o imediat într-o vedetă TV, care a câştigat inima publicului. După doi ani de succes cu emisiunea MTV Laguna Beach, Cavallari s-a orientat spre actorie. În 2009, Cavallari s-a alăturat distribuţiei extrem de popularului reality-show marca MTV The Hills şi a devenit noua protagonistă a emisiunii şi naratoarea ei în ultimele două sezoane. De atunci, Kristin a apărut în numeroase filme, seriale şi videoclipuri. În August 2012, Kristin şi soţul ei, Jay Cutler (jucător de fotbal american la echipa Chicago Bears), au devenit părinţi pentru prima dată: Kristin a născut un băieţel, Camden Jack. În acea toamnă, Kristin şi-a lansat anticipata colecţie de încălţăminte „Kristin Cavallari by Chinese Laundry”. Dezvoltându-şi imperiul de fashion, Kristin a făcut echipă cu renumitul creator de bijuterii Pascal Mouawad pentru lansarea „Kristin Cavallari for GlamBoutique”, o nouă linie de bijuterii inspirate de stilul ei L.A. chic. Kristin şi Cutler urmează să devină din nou părinţi.

Orly Shani este fondatoarea şi designerul propriei sale linii multi-funcţionale de îmbrăcăminte, Tuc+Wes, devenită o afacere prosperă care îi reflectă personalitatea şi spiritul antreprenorial. Una dintre favoritele fanilor din primul sezon al emisunii NBC Fashion Star, Orly şi-a vândut creaţiile celebrelor magazine H&M şi Saks. A fost invitată în sezonul doi din Fashion Star pentru a găzdui seria de 20 de episoade online lansată de NBC. Orly a mai găzduit şi o emisiune digitală pentru canalul YouTube Clevver TV.

Așadar, nu uitați: în fiecare luni, urmăriți show-ul săptămânal The Fabulist, de la ora 22:00, numai la E! Luni, 14 aprilie, va fi difuzat al treilea episod al seriei.

Despre The Fabulist

The Fabulist e produsă de Hud:sun Media. Produceri executivi sunt Michael Rourke, Mioshi Hill şi Kay O’Connell.

Despre Hud:sun Media

Hud:sun Media este o companie de producţie de top, care dezvoltă, produce şi distribuie conţinut premium pe toate platformele de informare. Hud:sun Media are experienţă în producerea unui număr larg de emisiuni pe canale multiple şi are misiunea de a contrui poveşti interesante în jurul unor personaje dinamice. Hud:sun Media a produs I’m Having Their Baby (o serie de documentare pentru Oxygen) şi Pregnant in Heels (pentru Bravo). Unul dintre primii jucători pe piaţa conţinutului digital, compania a creat şi produs Style Studio with Rebecca Minkoff (pentru Yahoo), Decoding Style with Nina Garcia (pentru Aol) şi numeroase serii pentru canalele video lansate de Conde Nast Entertainment pentru Glamour, GQ şi Teen Vogue.

Hud:sun Media s-a poziţionat şi ca o companie de top pentru conţinutul de brand, colaborând cu Nine West la lansarea postului digital de fashion Channel 9, devenit acum un celebru canal de fashion pe YouTube. Compania a creat Unracked with Gilt Groupe, a lucrat cu Mattel la lansarea show-ului online Genuine Ken: The Search for the Great American Boyfriend (de pe Hulu) şi a creat The Connoisseur Series (pentru Stella Artois). Hud:sun Media devine rapid un lider naţional în peisajul entertainment-ului pe platforme multiple.

Bucuresti, 09.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *