free download 78 travel guides written by experts

E! arunca o privire in culisele a patru vile de lux, in noul episod

din „A-List Listings”, in exclusivitate la E!

O aripă de 280 m2 destinată oaspeţilor, o cramă în care încap 1.000 de sticle de vin şi o panoramă oceanică sau urbană – acestea ar fi cerinţele de top pentru majoritatea oamenilor, când vine vorba despre o casă de vis. Anumite persoane sunt atât de norocoase încât îşi transformă acest vis în realitate. În noul episod din A-List Listings, una dintre gazdele E! News, Catt Sadler, păşeşte în spatele cortinei şi descoperă unele dintre cele mai extravagante şi exclusiviste case scoase astăzi la vânzare. Intraţi în cele mai luxoase case de pe piaţa imobiliară, odată cu episodul special din A-List Listings, care va fi difuzat joi, 16 octombrie, începând cu ora 22:00, numai la E!

În timpul acestui episod special de jumătate de oră, Catt îi duce pe telespectatori în două case luxoase din Malibu, o vilă nou-construită din Hollywood Hills (demnă de un star de cinema) şi o proprietate imobiliară construită la înălţime, atât de maiestuoasă încât prezentatoarea ajunge la faţa locului cu elicopterul. Vedeta TV Camille Grammer ne face un tur al domeniului ei, care se întinde pe aproape două hectare în Malibu şi care are o bucătărie creată de celebrul chef Wolfgang Puck şi un preţ de vânzare de 14,5 milioane de dolari.

Catt trage cu ochiul şi în casa din Malibu a muzicianului Kid Rock, care are podele din lemn lucrate manual, o baie principală asemănătoare unui spa (cu tavane înalte şi o cascadă de lumină naturală) şi numeroase plante tropicale, care creează o atmosferă zen în casă.

În direcţia opusă oceanului, Catt vizitează o casă nou-nouţă, în valoare de 38 de milioane de dolari, din Hollywood Hills, care pare să fi fost construită cu gândul la relaxare şi distracţie. Casa de 1.300 m2 este modernă şi elegantă, are o baie principală cu marmură italiană şi sticlă, un dressing luminos cu vedere la întregul oraş Los Angeles, un cinematograf modern şi un lounge acuns la parter, perfect pentru invitaţii VIP.

În aceeaşi emisiune, Catt zboară cu un elicopter până la maiestuosul domeniu Malibu Rocky Oaks, aflat la 600 m deasupra mării şi înconjurat de o vie privată, de patru hectare. Casa are tavane înalte de 11 m şi un balconaş la sufrageria principală. Bucătăria luxoasă şi comodă se laudă cu lemn de nuc şi marmură italiană, iar orice oaspete trece prin dormitorul principal poate vedea o privelişte impresionantă: oceanul şi muntele se văd direct din pat. Şi toate pot fi ale tale, pentru… 36 de milioane de dolari! Printre altele, telespectatorii vor arunca o privire şi în casele cântăreţei, producătoarei şi gazdei de talk-show Queen Latifah şi regizorului Oliver Stone, dar şi în casa folosită de fictiva familie Dunphy în sitcom-ul de succes O familie modernă.

Nu rataţi ocazia de a intra în culisele a patru case grandioase, în noul episod special din A-List Listings, care va fi difuzat joi, 16 octombrie, la ora 22:00, numai la E!

Bucuresti, 29.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *