free download 78 travel guides written by experts

E! anunță trei noi proiecte cu vedete printre care și Nick Cannon și două noi emisiuni aflate în producție

Celebrity Call Center produsă de Nick Cannon are premiera pe 14 august 2020.
10 Things You Don’t Know va fi lansat pe 11 septembrie 2020.
Televiziunea E! dezvoltă în prezent două noi formate cu Nene Leakes și Brad Goreski, Terry și Heather Dubrow

E!, televiziunea internațională dedicată fenomenului pop culture, ce emite pe multiple platforme, își diversifică grila de programe și anunță noi proiecte: Celebrity Call Center, produs exclusiv de Nick Cannon și 10 Things You Don’t Know, difuzate în partea a doua a acestui sezon. În puls, televiziunea anunță două noi formate aflate în producție, Glamsquad Showdown cu Nene Leakes și Brad Goreski și The Seven Year Stitch găzduită de Terry și Heather Dubrow.

Emisiuni gata de difuzare

Celebrity Game Face

Premiera pe 7 august 2020, de la 23:00.

Produsă de Critical Content și HartBeat Productions cu Kevin Hart, Jenny Daly, Tom Forman, Jon Beyer, Bryan Smiley, Mike Stein și Michael Canter în rolul de producători executivi.

Programul prezentat de Kevin Hart și soția sa, Eniko, are ca invitați cuplurile Terry și Rebecca King Crews, Sarah Hyland și logodnicul ei Wells Adams, dar și pe Joel și Sarah McHale. Pentru o seară, Familia Hart conduce echipele printr-o serie de provocări amuzante. Rezultatul este comic, actual și extrem de spontan, pe măsură ce vedetele se angajază în provocări fizicie amuzante, pe care și publicul le poate încerca acasă. Perechile vor demonstra mișcările de dans din adolescență în cadrul provocării tik “talk”, vor încerca să se hrănească reciproc cu mâncare dificil de gestionat, vor încerca să ghicească ce spun partenerii lor cu gura plină și vor pleca într-o căutare de indicii prin casă, pentru a rezolva o ghicitoare. La finalul serii cuplurile sunt premiate, iar banii sunt donați către o cauză caritabilă aleasă de ei. Cea mai bună echipă primește trofeul “Hart of a Champion”, o statuetă aurie ce îl înfățișază pe Kevin Hart bebeluș.

Celebrity Call Center

Premiera pe 14 august 2020.

Produs de Main Event Media, All3Media America și Ncredible Entertainment cu Nick Cannon, Michael Goldman, Jimmy Fox, Amanda McPhillips, Steven D. Wright și Carolyn în rolurile de producători executivi.

Nick Cannon, Celebrity Call Center
Nick Cannon, Celebrity Call Center

Acest call center oferă oamenilor obișnuiți șansa extraordinară de a primi sfaturi de la vedetele lor preferate. Subiectele sunt amuzante dar și serioase și includ discuții despre familie, prieteni, relații, serviciu și altele. Formatul bazat pe seria cu același nume din Marea Britanie dezvăluie amănunte unice din viața vedetelor, pe măsură ce acestea se folosesc de propria experiență și expun momente sensibile din viața lor. Formatul original este semnat de Kerfuffle TV și este distribuit de All3Media International.

Vedete participante: Brie și Nikki Bella, Kandi Burruss și Todd Tucker, Nick Cannon, Todd Chrisley, Mikey Day, Terry și Heather Dubrow, Vivica A Fox, Nene Leakes, Loni Love, Dorinda Medley, Alyssa Milano, Kelly Osbourne, Shangela și mulți alții.

10 Things You Don’t Know

Premiera pe 11 septembrie 2020.

Produs de Jupiter Entertainment cu Patrick Reardon, Harrison Land și PJ Morrison în rolurile de producători executivi.

Fiecare episod de 30 de minute va prezenta o vedetă și va expune 10 informații unice, uimitoare și surprinzătoare, pe care publicul nu le știa despre aceasta. De la Brad Pitt, Jennifer Lopez și Tiffany Haddish, până la Will Smith, Lady Gaga, Keanu Reeves și alții, noua serie va demasca toate secretele ascunse ce demonstrează că vedetele sunt oameni, exact ca noi.

Dr. 90210

Se lansează toamna aceasta.

Produs de Entertainment One (eOne) cu Tara Long, Mark Herwick și Ben Megargel în rolurile de producători executivi, alături de Lori Gordon.

Chirurgia plastică este un domeniu dominat de bărbați, doar 15% dintre medici sunt femei, dar în Beverly Hills există o echipă de chirurgi feminină, care redefinește vechile standarde de frumusețe. Dr. Cat Begovic, Dr. Kelly Killeen, Dr. Michelle Lee și Dr. Suzanne Quardt sunt printre cei mai buni medici din Statele Unite și schimbă percepțiile din cea mai faimoasă locație din lume. De la îndepărtarea excesului de piele, reconstrucție de sâni sau o dublă masectomie, chisturi faciale și rejuvenări vaginale după nașteri, acești medici își folosesc talentul, experiența și intuiția pentru a ghida pacienții înainte, în timpul și după operație, dar și în timpul recuperării, demonstrând de ce în unele cazuri este necesară o mână de femeie.

Emisiuni aflate în producție

Glamsquad Showdown

Producție marca Shed Media cu Lisa Shannon și Dan Peirson în rolurile de producători executivi.

Glamsquad Showdown este o competiție de frumusețe amuzantă, care omagiază cele mai bune “glam squads” ale vedetelor. Găzduită de Nene Leakes și Brad Goreski, noua emisiune va aduce în competiția săptămânală două echipe de hair stylists, makeup artists și consultanți vestimentari, în fața unui public plin de energie. Cele două echipe vor oferi o schimbare radicală de stil pentru două persoane, cea mai bună echipă va pleca acasă cu titlul de învingătoare, iar banii sunt donați unei cauza caritabile aleasă de ea.

The Seven Year Stitch

Produs de Trooper Entertainment cu Dave Caplan și Heather Dubrow și Terry Dubrow în rolurile de producători executivi.

Găzduită de soțul și soția, Dr. Terry Dubrow și Heather Dubrow, emisiunea The Seven Year Stitch urmărește cupluri care se apropie de a șaptea aniversare și au la dispoziție șapte săptămâni pentru a-și îmbunătății relația. Într-o societate în care media unei căsnicii a coborât cu mult sub șapte ani, acești parteneri au șansa de a-și îmbunătății căsnicia și a reaprinde scânteia prin numeroase metode: de la operații estetice pentru o înfățișare proaspătă, consiliere emoțională și colaborarea cu experți în fitness pentru a intra în formă. Emisiunea combină transformări fizice uimitoare, cu emoții puternice și o imagine realistă a vieții de cuplu, oferind publicului tehnici folosite de vedete pentru a arăta și a se simți bine. Având al dispoziție toate acestea, cuplurile sunt sub presiune și luptă pentru căsnicia lor în emisiunea Seven Year Stitch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *