free download 78 travel guides written by experts

Dwayne “The Rock” Johnson, mesaj personalizat pentru fanii Cinema City

Video

Dupa ce contul de Twitter al actorului principal din Hercules s-a fost blocat dupa postarea apelului sau catre fani de a se alatura echipei #TeamHercules – Dwayne “The Rock” Johnson, insusi, ii invita pe spectatorii din Romania sa vina sa vada cel mai nou film al sau, HERCULES, la Cinema City:

“Salutari tuturor celor din Cinema City. Sunt entuziasmat sa va prezint noul meu film, Hercules. O poveste epica despre razboi, razbunare, eroism. Un rol pe care m-am nascut sa il fac. Si sper sa fie asa, doar am jucat in film!”, le spune Dwayne Johnson spectatorilor din Romania.

Materialul video realizat special pentru Cinema City si clientii sai poate fi urmarit aici: https://www.youtube.com/watch?v=_Ebu7NysIvM.

Pentru rolul din Hercules, actorul s-a antrenat timp de 8 luni intr-un stil demn de razboinicii greci, antrenament pe care l-a postat si pe contul sau de Twitter, indemnandu-si fanii sa se alature echipei Hercules.

Fanii lui “The Rock” isi vor putea vedea eroul din 25 iulie la Cinema City, in format 3D si IMAX 3D, iar cei care vor profita de promotia RAZUIESTE PENTRU PREMII LEGENDARE, au sanse mari de a castiga bilete gratuite. Biletele s-au pus déjà in vanzare in reteaua Cinema City!

Bucuresti, 18.07.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *