free download 78 travel guides written by experts

DVD-ul cu criptare AES-256 previne accesul neautorizat la datele inregistrate

Noul DVD SecureSave de la Verbatim este un DVD inscripționabil care salvează şi protejează fişiere folosind software-ul de encriptare AES de 256 biţi. Datele pot fi stocate ºi transportate în siguranþã pe disc ºtiind cã informaþia nu poate fi accesatã neautorizat. Pachete de câte 5 DVD-uri sunt disponibile acum în magazine.

Indiferent dacă este vorba de uz profesional sau personal, nimănui nu îi place să sorteze sau să stocheze date confidenţiale care pot fi accesate de persoane neautorizate. Acest lucru este valabil pentru numeroase tipuri de fişiere, de la date financiare, design-ul unor noi produse, planuri, contracte, imagini, liste cu nume şi adrese – orice fel de informaţii care pot fi considerate personale sau confidenţiale. În ultimii ani, ziarele din întreaga lume au fost presărate cu exemple în care astfel de date au fost rătăcite sau “pierdute în sistemul poştal ” şi folosite în alte scopuri.

Criptarea software AES de 256 biţi a DVD-ului SecureSave previne accesul nepermis la datele salvate prin utilizarea unei parole. Fiecare DVD are capacitatea de a stoca 4.5GB şi software-ul instalat pe DVD porneşte automat făcând procesul de criptare a datelor pe DVD foarte uşor. De asemenea DVD-ul SecureSavepermite scrierea datelor în mai multe sesiuni.

“DVD-ul SecureSave este soluţia optimă pentru utilizatorii care doresc să trimită informaţii delicate prietenilor sau partenerilor de afaceri fără să se teamă că va fi interceptată” spuse Torsten Leye, Marketing Manager Optical la Verbatim EUMEA.

Conform Grupului de Consultanţă Santa Clara, Verbatim este firma numărul unu din lume în domeniul mediilor optice, cu cel mai mare procent de vânzări la nivel global de CD-uri şi DVD-uri înregistrabile timp de 4 ani consecutiv (2005 – 2008).

Bucuresti, 11.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *