metalshow

Durerile lombare, principala cauza a concediului medical neplatit

Mydocalm, secretul unei vieti fara durere

Studii de specialitate, citate de compania farmaceutică Gedeon Richter România, au demonstrat că afecţiunile musculo-scheletale (printre care sindromul dureros lombar, care ocupă o proporţie importantă) reprezintă principala cauză a concediului medical neplătit în Marea Britanie. Astfel, pe lângă apariţia unui disconfort fizic, durerile de spate (cea mai comună formă de exprimare a sindromului dureros lombar) afectează şi buzunarele britanicilor, fiind răspunzătoare pentru costurile economice foarte mari suportate de populaţie.

Sedentarismul, obezitatea, precum şi poziţia necorespunzătoare pe scaunul de la birou sau din maşină sunt principalii factori răspunzători de apariţia durerilor lombare. Un procent important din populaţia mondială se confruntă cu durerile de spate, care pot apărea accidental sau pot fi rezultatul unui proces lent, mai îndelungat. O poziţie incorectă măreşte efortul muşchilor spatelui şi presiunea asupra discurilor vertebrelor, acest lucru dăunând spatelui chiar mai mult decât statul în picioare.

Pentru a ne bucura de o viaţă fără durere, compania Gedeon Richter vine cu o soluţie de tratament eficient împotriva durerilor lombare, Mydocalm, unicul miorelaxant cu acţiune centrală fără efect sedativ. Datorită proprietăţilor sale, Mydocalm acţionează asupra spasmului muscular şi a durerii, relaxând musculatura, fără a avea însă un efect sedativ, fiind astfel indicat mai ales persoanelor active.

Studiile efectuate de-a lungul a 30 de ani pe un eşantion foarte mare de pacienţi au evidenţiat rapiditatea recuperării în urma acestui tratament, o eficacitate superioară, precum şi prevenirea cronicizării acestor afecţiuni în cazul în care tratamentul este început în faza incipientă a bolii. 

În acelaşi timp, tratamentul cu Mydocalm prezintă o eficacitate dovedită în combaterea creşterii patologice a tonusului musculaturii striate scheletice.

Bucuresti, 31.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *