free download 78 travel guides written by experts

Dupa victoria de la Sibiu Rally Show,

Echipajul ProFM a donat bani unui spital de copii!

Pe data de 15 noiembrie, echipajul ProFM, format Manu Mihalache si Janos Soos a participat la “Sibiu Rally Show” alaturi de alti 22 de piloti de top din Romania.

La finalul unui sezon in care si-au asigurat locul 6 in clasamentul general al CNR, Manu si Jancsi au venit la Sibiu fara presiunea rezultatului, cu singurul obiectiv de a-i delecta pe spectatorii veniti si de aceasta data in numar mare in tribunele naturale ale circuitului de rallycross din cartierul sibian Strand. “Felicit organizatorii care au avut initiativa de a promova spitalul pentru copii «Casa Sperantei» din Brasov. Am donat bani spitalului si am facut cunostinta cu copiii veniti sa asiste la Rally Show. Promit sa fac din nou aceste lucruri si la Brasov”, a declarat Manu.

Infruntarea finala s-a dat intre Manu si tanarul pilot Valentin Porcisteanu. Dupa ce in primele doua manse fiecare a obtinut cate o victorie, cei doi rivali s-au aliniat la startul mansei decisive. Lupta a fost foarte stransa! Cu toate acestea, Manu a trecut linia de finish victorios si intr-o maniera foarte spectaculoasa. “Sincer, nu m-am asteptat sa castig. Dar azi a fost o zi in care am simtit ca daca vrei cu adevarat poti! Am numai motive de bucurie, mai ales ca Jancsi a castigat competitia co-pilotilor, iar fiul meu, David, a obtinut tot astazi locul 1 la un concurs de karate.”, a declarat pilotul echipajului ProFM, Manuel Mihalache.

Bucuresti, 18.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *