free download 78 travel guides written by experts

Dupa trei saptamani petrecute in America, Nicoleta Voica s-a intors

la Ca-n cană
   
Vedeta Romantica a fost în vizită la CNN în Atlanta ,
la muzeul de ceară în Las Vegas şi a jucat la cazinou  fără a câştiga, însă, nimic

Timp de trei săptămâni, Nicoleta Voica a petrecut o vacanţă de vis în America alături de fiica şi de ginerele său. După o săptămână petrecută în Atlanta, una în  Las Vegas şi o alta în Los Angeles, vedeta Romantica a fost prezentă astăzi, 14 aprilie, în studioul matinalului “Ca-n cană”, alături de colega şi prietena sa, Catinca Roman. Îndrăgita cântăreaţă de muzică populară, a rămas impresionată de sediul CNN din Atlanta, de modul în care se transmit ştirile, recunoscând şi îndrăgind repede atmosfera dintr-o televiziune. Treasure Island, Disneyland, pe care l.-a vizitat pentru a cincea oară, Cirque du Soleil O sunt câteva locuri care i-au rămas în suflet Nicoletei. Evident, Las Vegas-ul a fost impresionant şi  Nicoleta a încercat ceva nou: a jucat sume foarte mici, a pierdut doar 400 de dolari şi, în final, nu a câştigat… nimic. Tot în Las Vegas, Nicoleta a vizitat celebrul  muzeu din ceară pentru a vedea ce personaje noi au fost expuse.

Vedeta Romantica etse cetăţean american şi, astfel, America este ca o a doua casă pentru ea. Nicoleta a petrecut 11 ani acolo, timp în care şi-a făcut foarte mulţi prieteni, pe care i-a revăzut în timpul acestei vacanţe. De altfel, Nicoleta nu a susţinut nici un concert de-a lungul acestor trei săptămâni. A ales să se odihnească şi să viziteze tot felul de locuri cunoscute, dar şi noi.

Nicoleta Voica poate fi văzută la Romantica, de luni până vineri, începând cu orele 9.00, în postura de moderatoare a matinalului “Ca-n cană” alături de Catinca Roman şi în fiecare duminică, de la orele 12.00, la “Duminica prietenilor” alături de Marius Ciprian Pop.

Bucuresti, 14.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *